Vadi'nin Polat'ı, dizinin izleyici profilini değerlendirdi. Ona göre entellüktüeller de sıkı takipci ama reddediyorlar. Nedeni ise..
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, dizinin izleyici profilini değerlendi. Türk entellektüellerin dizinin sıkı takipçileri olduğunu ancak bunu ısrarla reddettiklerini söyleyen Şaşmaz'a göre, dizinin kaderi Ak Partiyle aynı. İşte Polat'ın değerlendirmeleri...

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'a göre entellektüeller de sıkı takipçileri fakat bunu ısrarla reddediyorlar. Tercüman gazetesinden Tuna Serim'in görüştüğü Şaşmaz, dizinin bu konudaki kaderini Ak Partiye benzetti. İşte Şaşmaz'ın değerlendirmeleri:

"Onların izlediklerini biliyorum, ama izlemiyoruz diyorlar. Bunları neye benzetiyorum biliyor musunuz, bize AKP yanlısı diyenlere. AKP, yüzde 42 oy aldı, ama çok kişi o oyu verse de vermedim dedi, o zaman kim verdi bu oyları? Yani bunlar saklambaç oynuyorlar. Bence Kurtlar Vadisi'nin entelektüel seyircisi de aynı oyunun içinde, onlar da saklambaç oynuyorlar.

Çok iyi bir ekibimiz var
"Üç kişilik bir ekip yazıyor senaryoyu, kardeşim Raci var, Cüneyt var, Bahadır var; çok çalışıyor, çok araştırıyorlar, onlar çalışınca da işin tadını artırıyor, farklılık yaratıyorlar. Bizi izlerken yorgun olduğumuzu görüyorsunuz, bedensel yorgunluğun dışında beyin yorgunluğu da var, onlar üç kişilik senaryo ekibi olarak yaşamlarını bu işe adamışlar. Raci yıllardır işin içinde, sonra Bahadır geldi, zaten arkadaştılar, 14 yıldır beraberler, Cüneyt'le de 20 yıla yakın dostluğumuz var, eski bir hâkimdi, istifa etti.Bunlar hiç dinlenmeden öyle sıkı çalışıyorlar ki, ne zaman senaryo çalıştıkları odaya girsem, onların yorgun yüzleriyle karşılaşıyorum. Yani hiç durmuyorlar."

Milliyet

0 Comments:

Post a Comment