SONSAYFA ÖZEL / Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son zamanlarda diziyi tamamen Ergenekon Örgütü'nün üzerine yatırmıştı. Önce Muzaffer Tekin'i "Palaska Zafer"le anlatan ve düştüğü tuzakları kurgulayan dizi sonrasında ise asıl ismi ortaya çıkardı.

Diziye "İskender Büyük" ismiyle Veli Küçük'ü sokan Raci Şaşmaz ve ekibi daha sonrasında yaşanan cinayetler ve uygulanan kaos planlarını bir bir göstermişti. Önemli iş adamlarını etrafından toplayan ve ülkede yavaş yavaş iktidarı ele geçirmeye çalışan İskender Büyük aynı zamanda Polat Alemdar'ın hedefiydi. Artık öyle bir hedef olmuştu ki Meclis'teki vekiller bile onun bu cinayetleri işlediğini biliyor hatta bazıları bizzat onun için çalışıyordu. Hrant Dink cinayeti, Danıştay saldırısı ve son olarak İskender'in gözaltına alındıktan sonra yaşanan kanlı eylemler Cumhuriyet'e atılan bomba üniversitelerde başlayan kavgalar bir bir gösterilmişti dizide.

Ancak bunlardan en ilginci Polat Alemdar ve Yalçın Yıldız arasında yaşanan dialog oldu. İskender Büyük'ü buzdağının görünen yüzü olarak gösteren Yıldız önemli olan onun olmadığını onun ardındaki isimler olduğunu söylemişti. Bunların iktidarın yeni alternatifi olduğunu belirtmişti. Yani İskender'in yalnızca bir sözcü olduğunu onu gönderen birilerinin olduğunu ve onların yeni bir ülkeye yaratmak istediğini anlatıyordu. Bu söyledikleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Veli Küçük içeri alındı ancak ardından bıraktığı izler silinmedi: Almanya'da Türkler bir anda katledildi operasyonlar durunca bir anda bitti, üniversitelerde silahlar çekildi yaralanmalar oldu...

Akıllara takılan soru Kurtlar Vadisi bu buzdağını nasıl gördü gazeteciler bile zor bilgi alır haber yaparken. Yoksa dizide Alper olarak rol alan Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in kardeşi Tarkan Tüzmen tarafından tarafından bilgiler mi veriliyor? Aydın Doğan ve Ergenekoncularla tam bir savaşa giren AK Parti gizliden gizliye bu dizi ekibine bilgi mi gönderiyor?

internet haber..

0 Comments:

Post a Comment