Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan ancak çocuklara kötü örnek olduğu nedeniyle diziyi bırakan Zafer Ergin, başrol oynadığı Arka Sokaklar’ı överek, Kurtlar Vadisi’ni üstü kapalı bir şekilde eleştirdi.

Üçüncü yılına girmeye hazırlanan ’Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin, Kurtlar Vadisi’ne atıfta bulundu: Bizde 40 kişiyi öldürmüş ama ’Bunu devlet için yapmış’ denilerek beraat ettirilen kimse yok.

Kanal D’nin yaz tatiline giren rekortmen dizisi ’Arka Sokaklar’ tempolu senaryosu, oyuncularının permansıyla seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin de babacan tavırları, kızına olan düşkünlüğüyle örnek bir polis ve baba imajı çiziyor.

Yeni yayın döneminde üçüncü sezonuna girecek olan dizide Ergin, Milliyet Televizyon’daki röportajında daha önce rol aldığı dizilerden almadığı kadar keyif aldığını söyledi.

Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde Baron karakterini ete kemiğe büründüren Ergin, çocuklara kötü örnek olduğu iddiaları ve yapımcılarının da tarikat bağlantıları olduğu ortaya çıkınca diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar’da yaşadışı olay ve kişilerin olmadığını belirten Ergin, sosyal sorumluluk konusunda da çok dikkatli olduklarını belirterek, "Dizimizin benim yönümden de çok önemli bir tarafı toplumsal sorumluluk konusunda oldukça dikkatli olmamız. Dizimizde suç ve ceza ilişkisini çok güzel irdeliyor ve canlandırıyoruz. Bizim dizimiz de hiç bir zaman yasal olmayan, 40 kişiyşi öldürmüş ama devlet için yapmış, ne yapalım diye beraat ettirilen kişiler ve o tarz sonuçlara varabilecek olaylar yok" diye konuştu.

TELEVIZYONGAZETESI

0 Comments:

Post a Comment