Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan "Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinde "Polat Alemdar" Karakterini Canlandıran Ünlü Oyuncu Necati Şaşmaz, Çekimleri Afyonkarahisar'da Devam Eden Arog Filminin Setini Ziyaret Etmek İçin Kente Geldi.






Bir televizyon kanalında yayınlanan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde "Polat Alemdar" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, çekimleri Afyonkarahisar'da devam eden AROG filminin setini ziyaret etmek için kente geldi.
İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde AROG filmini çeken Cem Yılmaz'ın daveti üzerine Afyonkarahisar'a gelen Necati Şaşmaz, Ömer Thermal Tatil Köyü'ne yerleşti. Aynı filmde rol alan oyuncu Hasan Kaçan'ın küçük oğlu Hüseyin Kaçan'la kameraların karşısına geçen Şaşmaz, bir süre küçük Hüseyin'le sohbet etti. Kurtlar Vadisi'ni izlemediğini söyleyen Kaçan, o saatlerde uykuda olduğunu belirtti. AROG filminin setini ziyaret etmek için Afyonkarahisar'a geldiklerini belirten Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ekim ayında yayında olacağını, tatilde ise dinlenmeyi düşündüğünü söyledi. Aynı dizide Mustafa Üstündağ'ın canlandırdığı "Muro" karakteriyle ilgili bu yaz film çekileceğini belirten Şaşmaz, senaristlerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Afyonkarahisar'ı çok beğendiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Memleketimizin her karış toprağı çok güzel. Her yerin kendine has özelliği var. Afyon'un sucuğu ve kaymağı var. Hemen yuttuk zaten, yediriverdiler kaymağından. Yıllar önce termal havuza girmiştim. Ama sadece ayağımı sokup çıkarmıştım. Sıcakla aram iyi değil. Sadece buraya set ziyareti için geldim" dedi.

Dizide canlandırdığı karakterin aksine sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Necati Şaşmaz, bir ara söyleyeceği kelimeler ağzına dolanınca, "Bende AROG gibi konuşmaya başladım. O devre gidiverdim birden" diye espri yaptı. Şaşmaz, röportajının ardından hayranlarını kırmayarak hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi

0 Comments:

Post a Comment