İBB Özürlüler Yaz Kampı’na gelen Kurtlar Vadisi’nin sevilen oyuncuları Güllü Erhan ve Abdulhey zihinsel özürlü çocuklarla beraber ağaç dikti.


İBB Özürlüler Yaz Kampı’na gelen Kurtlar Vadisi’nin sevilen oyuncuları Güllü Erhan ve Abdulhey zihinsel özürlü çocuklarla beraber ağaç diktiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) Özürlüler Yaz Kampı’nda Meyve Ağaç Dikim Şöleni düzenledi.

Kurtlar Vadisi ekibinin sevilen oyuncuları Erhan Ufuk (Güllü Erhan) ve Kenan Çoban’ın (Abdulhey) katıldığı şölene özürlü 800 çocuk katıldı. Özürlü çocuklarla bir araya gelen oyuncular büyük ilgi gördüler. Abdulhey ve Güllü ile toplu resim çekilen özürlü çocukların çok mutlu olduğu gözlendi.

Açılış konuşmasında Yaz Kampı hakkında bilgi veren Özürlüler Müdürü Bekir Köksal programa katılarak İSÖM’ün çalışmalarına destek veren oyunculara teşekkür etti. İSÖM Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğu’nun Mehteran, Kafkas ve Horon gösterisinden sonra ünlü oyuncular özürlülerle beraber ağaç diktiler.

Böylesine güzel ve duyarlı bir etkinliğe çağrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çoban ve Ufak, engellilerle birlikte çok güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Engelli çocukların yaptığı gösterilerden etkilendiğini ifade eden Çoban, çocukların çok başarılı şeylere imza attığını belirterek "Hepsini teker teker takdir ediyorum. Bu imkânı onlara sunarak gelişmelerine fırsat veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum" dedi.
Haber7

0 Comments:

Post a Comment