Ünlü tiyatro sanatçısı Can Gürzap ile eşi Ayşe Gürzap, önceki akşam Sepetçiler Kasrı’nda düzenlenen tören ile kızı Elif Gürzap’ı evlendirdiler. Sanat ve iş dünyasından birçok ünlü simanın katıldığı törende, gelin Elif Gürzap ile damat Erhan İnanılır’ın nikah şahitliklerini Rıfat Hisarcıklıoğlu, Murat Dedeman ve Elif Peker yaptılar. Gelinin anne-babası Can-Ayşe Gürzap çifti ile damadın anne-babası Kurtuluş-Sevil İnanılır’ın çiftleri davetlileri kapıda karşıladı.

EKSPRES BALAYI

Yaklaşık iki yıl önce bir arkadaş toplantısında tanışan Erhan İnanılır ile Elif Gürzap’ın nikah törenine Arzum Onan, Necati Şaşmaz gibi ünlü simalar katıldı. Gelin ve damat, düğün töreni sonrası balaylarını geçirmek üzere Hırvatistan’a uçtu.

Mesut YILMAZ



Vadi'nin Kurtlar'ı nikaha indi...

Türkiye'nin en önemli yapı inşaat şirketlerinden birisi olan Koza İnşaat'ın veliahtı İzzet Özgümüş, kendi şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışan Olga Evdolimova ile hayatını birleştirdi... Yaklaşık 3 yıldır flört eden genç çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı... SuAda'da gerçekleşen muhteşem düğüne "Polat Alemdar" lakaplı Necati Şaşmaz ve Kurtlar Vadisi ekibi oyuncuları, Selhan Aloğlu, Hilal Kosif ve Fulya Cinisli gibi tanınmış simalar katıldı.

0 Comments:

Post a Comment