Kurtlar Vadisi’nin fanatikleri, bu haftaki bölümde büyük bir müjde aldı. Polat Alemdar efsanesi, uzunca bir süre devam edebilecek bir yöne doğru kayıyor. Memati gidici gibi, ancak Muro onun yerini dolduracağa benziyor.



Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar’ın bir süredir görüşmek isteyip de sürekli çıkan engellerle ertelenen büyük buluşması gerçekleşti.

İskender Büyük, Polat’ı denizin ortasında füzeyle Boğaz’ın dibine göndermeyi amaçlarken, kahramanımız önceden füzelerin çiplerini aldığı için bu sefer de ucuz kurtuldu. Ancak İskender Büyük gibi tecrübeli birisinin çipleri kontrol ettirmemesi de manidardı...

POLAT’A BÜYÜK TEKLİF

Polat Alemdar, onca zahmetten sonra 1 asırdır hiçbir istihbarat örgütünün çözemediği gizemli meclisin başkanı ile buluştu. Öğrendi ki, Beyazıt’ın Timur’a yenilmesinden sonra devleti kurtaran ve Osmanlı’yı büyük bir imparatorluğa götüren bu örgüttü. Mustafa Kemal Atatürk’ü de ülkenin kurtuluşu için Anadolu’ya gönderen bu örgüt idi. Meclisin başkanının yüzünü göremedi, ama kırmızı kitabın içeriğini öğrendi: "Ülkenin doğal sınırları. Avrasya hedefleri. Ülkenin tehdit algılamaları. Ülkedeki saklı atom bombalarının yerleri. Olası savaş için hazırlanmış gizli cephaneliklerin yerleri . Gizli petrol, uranyum, toryum rezevleri. Yabancı istihbarat servisleri içinde çalışan teşkilat mensuplarının bilgileri."



Meclisin başkanı Polat Alemdar’a kırmızı kitapta yazılan hedefleri gerçekleştirecek, devlete ve millete sahip çıkacak bir güç, bir koruyucu olmasını önerdi. Polat, Hisar’dan yaktığı ateşle bu öneriyi kabul ederek, bir anlamda hayatının geri kalanından vazgeçti.

MEMATİ NAMLUNUN UCUNDA

İskender Büyük, Polat’ın en yakın adamı olan Memati’yi yakaladı. Polat ismeseye istemeye de olsa, verdiği söz gereği Memati’ye hakkını helal etti. Dizinin bu bölümü Memati’nin kafasına doğrultulmuş silahla bitti.



VADİ’NİN MÜDAVİMLERİNE MÜJDE GİBİ

Polat Alemdar’ın Türk milletinin liderliğine soyunma hikayesi ve kırmızı kitaptaki ulvi amaçlara bakıldığı zaman Kurtlar Vadisi efsanesinin daha uzun yıllar izleyicileri ekranlara bağlayacak yeni konulara sürüklenebileceği gözüküyor. Polat artık büyük oynuyor...



MURO, MEMATİ’NİN YERİNİ ALIR MI?

Dizide en dikkat çekici notlardan birisi de PKK’nın gerçek yüzünün yeni farkına varan Muro’nun başkanına isyanı ve sonrasında verilen infaz emri. Muro, Yalçın Bulut’u öldürecek, Muro’nun en yakınındaki adamı ’Çeto’ da onu...

Vadi’nin senaristlerinin son bölümlere renk katan Muro’yu öldürmeyeceği düşünülüyor. Ancak Memati için durum aynı olmayabilir. Kim bilir belki devrimden bir anda vazgeçen Muro, Türk milletinin bekâası için Polat’ın sağ kolu olur...

Kurtlar Vadisi fanatiklerine gün doğdu... Polat Alemdar daha da büyük bir kahraman olmak için emin adımlarla ilerliyor. Bu durumdan izleyicinin memnuniyetinin yanı sıra, yapım şirketi de, oyuncular da, Show TV de memnun olsa gerek. Neticede ortada vazgeçilemez büyük bir pasta var.


0 Comments:

Post a Comment