Abdülhey'in Polat'a karşı ihanetinin damga vurduğu 10. bölüm ile, Kurtlar Vadisi'nde heyecan giderek artıyor. Peki, çetenin hedefi haline gelen Polat Alemdar bundan sonra ne yapacak?


Alper sayesinde Abdülhey'in ihanetini öğrenen Polat, bir yandan ekibindeki ihanet tartışmaları ile baş etmeye çalışırken, diğer yandan da devletin içindeki çetelere karşı mücadelesini sürdürmeye çalışıyor. Diğer yandan, İranlı diplomatın kaçırılışı sırasında Hacker Tamer'in oynadığı oyunu farkedebilecek mi?

Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Nefise Karatay ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşamki konusu kısaca şöyle; Abdülhey'in ihanetiyle sarsılan Polat, zor zamanlar geçiriyor. Vadi'de heyecan giderek artmaya devam ediyor. Polat Alemdar, Alper'in sayesinde Abdülhey'in haince ihanetinden haberdar oluyor. Bu kötü olaydan sonra bir yandan ekibindeki ihanet tartışmalarıyla baş etmeye çalışan Polat, diğer taraftan da devletin içindeki sinsice yollarına devam eden derin çetelerle mücadele etmeye çalışıyor. Polat, ekibiyle birlikte çeteleri çökertmek için planlar yapıyor ve uyguluyor. Yapmış olduğu hamlelerden sonra, Polat Alemdar ve Alper, derin çetenin tek hedefi haline geliyor. Başına geleceklerden habersiz olan Polat ise sonunu düşünmeden olayların içine kendini atıyor.

0 Comments:

Post a Comment