İNTERNETTE Kurtlar Vadisi dizisinin kahramanı ‘Polat Alemdar’ rumuzunu kullanan Erzurumlu 30 yaşındaki İbrahim Karakelle, chat yaparken tanıştığı sekreter E.A.’nın çıplak görüntülerini kaydedip şantaj yapınca tutuklandı.

İstanbul'da oturan ve özel bir şirkette sekreter olarak çalışan E.A. kendisini Kurtlar Vadisi'nin ‘Polat Alemdar'ı olarak tanıtan İbrahim Karakelle ile chat yaparken tanıştı. Lise mezunu, Erzurum'un Şükrüpaşa Mahallesi'nde oturan ve Karakelle, E.A. ile ilişkisini kısa sürede artırdı. Yine chat yaparken E.A.'nın kamera önünde soyunmasını isteyip kaydeden Karakelle, daha sonra bu görüntülerle şantaj yapmaya kalkıştı.

Sekreter E.A.'ya bu görüntüleri internette yayınlama tehdidiyle "Ya 1000 YTL verirsin, ya da Erzurum'a gelir benimle ilişkiye girersin" diyen İbrahim Karakelle, şikayet üzerine yakalandı.

Evindeki bilgisayarda E.A.'nın çıplak görüntüleri ele geçen İbrahim Karakelle ve kendisine yardımcı olan arkadaşları M. A. ve S. D. sorgularından sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Hürriyet


DEVAMI VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ

0 Comments:

Post a Comment