Milyonların cavabını merakla beklediği, Memati öldü mü, Bulut ve Muro ölecek mi sorularının cevabı nihayet verildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 31. bölümü nihayet yayınlandı. Yayınlandı yayınlanmasına ama bir çoğumuzu tatmin etmedi açıkçası. Herşeyden önce sırf fragmanda şaşırtmaca yapmak adına bölüme sahne eklenmiş yani şişirilmiş bölüm. Eski bölümlerden yapılan kolajlarla pek çoğumuzun aklına bile gelmeyen detay ve ayrıntılarla zamandan çalındı anlayacağınız.

MEMATİ YAŞIYOR

Her ne kadar Memati'nin ölmediğini bölümün sonunda öğrenmişiz gibi görünsede,aslında Polat Ömer babanın yanına gittiğinde öğrendik Memati ile ilgili gerçeği. Ömer babanın Hz İbrahim ile Hz. İsmail örneğini vererek 'belkide sadakatinin sınandığını ve sabretmesi gerektiğini' söylediğinde yani.

MURO DA ÖLMEDİ

Sonra Bulut'un ve Muro'nun akibetini öğrendik. Söylendiği gibi ne Bulut öldü ne de Muro. Bulut'un vurulduğunu, kaçtığını ve kendinden geçtiğini gördük. Ama öldüğünü görmedik.

MURO DEVLETE Mİ ÇALIŞACAK?

Muro ise geçtiğimiz haftalarda söylenenleri doğrular nitelikte tavır ve davranışlar içerisindeydi. İçindeki insan sevgisi senaristler tarafından iyice ortaya çıkarılmaya başlandı. Biraz geriye giderseniz Muro sevgilisine bile acımayan soğukkanlı acımasız bir terörist olarak girmişti diziye. Oysa son zamanlarda özellikle de bu bölümde iyice muhallebi kıvamına geldi amiyane tabiriyle. Sanırız söylendiği gibi Muro itirafçı olup devlete çalışmaya başlıyacak.

HAKAN, POLAT'IN ELİNDE


Netice itibarıyle Polat kırmızı kitabı okudu ve yeminini etti. Henüz kitabın detaylarını bizler bilmiyoruz. İskender Büyük'ün de dokunulmaz olmadığı, onun da Polat'tan çekindiği vurgulandı. Deli Hikmet sevdiğine kavuştu. Muro Bulut'u vurdu ancak ölüp ölmediğini henüz bilmiyoruz ve ölmeyeceğini düşünüyoruz. Hakan tekrar ele geçti. Ve en önemlisi de Memati ölmedi.


0 Comments:

Post a Comment