En çok reklamı Polat mı aldı yoksa Burhan abi mi? İşte reklam rekortmeni diziler!!!
Medya Takip Merkezi’nin (MTM), düzenli olarak hazırladığı “haftanın en çok reklam alan yerli dizileri” araştırmasına göre, reklamverenin bu haftaki gözdesi... devamı için tıklayınız...

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), düzenli olarak hazırladığı "haftanın en çok reklam alan yerli dizileri" araştırmasına göre, reklamverenin bu haftaki gözdesi Avrupa Yakası'ydı. Dizi, 71 markanın reklam spotunu, 47 dakikaya yakın süreyle izleyicileriyle buluşturdu. Bu diziyi en çok tercih eden markalar ise Pınar, İş Bankası ve Pepsi Cola oldular. Dizinin reklamlarında çarpıcı bir artış gözlendi.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeniden zirveyi zorladı…

Bir dönemin reklam rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği kısa aradan sonra reklamverenin ilgisini yeniden çekmekte zorlanmıştı. İzleyicilerin en beğendiği yapımlar arasındaki yerini hep koruyan dizi, bu hafta reklam kulvarında da yeniden atağa geçerek, listenin ikinci sırasına yükseldi.

Dizi, 62 markanın reklamını 37 dakikaya yakın süreyle izleyicisine sundu. Kurtlar Vadisi Pusu'ya en çok reklamı ise Kosla, Calgon ve Turkcell verdiler.



0 Comments:

Post a Comment