Asıl sürprizi Muro yapacak

Kurtlar Vadisi'ndeki tehlikeyi defalarca yazmıştık. Senaristler sonunda harekete geçti. Asıl kıyamet haftaya kopacak.

İNTERNETHABER- "Sempatik terörist" Muro sonunda örgütten kopuyor.. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen karakteri Muro, artık saf değiştiriyor.

İnternet forumlarında uyarılar yüksek sesle dillendiriliyordu. Özellikle İnternethaber olarak bu tehlikeye dikkat çekmiştik. Yayınlarımız ses getirdi.

Terör örgütünü gençlere sevimli gösterdiği iddiasıyla eleştirilen senaristler bu haberi dikkate aldı. Kurtlar Vadisinin misyonuna son derece ters olan bu çelişki için düğmeye basıldı. Son bölümde bunun fitili ateşlendi.

MURO DOĞRU YOLU BULUYOR
Muro hayranlarını düşünen yapımcılar ona başka bir rol biçecekler.. "İtirafçı" mı "ajan" mı olacak beli değil? Kesin olan bir şey var ki Muro artık örgütte olmayacak.

Peki Muro'yu örgütten soğutan olay ne oldu? Son bölümde yaşanan cinayetler Muro'nun gözünü açtı. Son bölümde başkanın gençleri eğitmesi için görevlendirdiği Muro'yu şok eden bir gelişme yaşandı. İki genç silah kullanmayınca başkan herkesin içinde bunları öldürdü.

İNFAZ KARARI ÇIKTI
Muro bu olaydan son derece rahatsız oldu. O meşhur sözüyle "lanet olsun içimdeki insan sevgisine" diyerek tepkisini dile getirdi. Muro'nun eleştirdiği başkan onun için infaz kararını çoktan verdi bile.. Bulut'u öldürmesi için Muro'yu gönderen başkan, ardından Çeto'yu Muro'yu öldürmesi için gizlice yolladı. Dizi burada sona erdi.

Asıl kıyamet önümüzdeki dönemde kopacak. Muro Bulut'u öldürecek mi? Sağ kolu Çeto nasıl bir karar alacak? Çeto Muro'yu mu yoksa örgütü mü tercih edecek? Muro kurtulursa başkana nasıl bir sürpriz hazırlayacak? İşte bu soruların yanıtları 31. bölümde ortaya çıkacak..


0 Comments:

Post a Comment