Dürbünlü silahı ile Polat Alemdar'ın ensesine nişan aldı... Tetiği çekip çekmeyeceği büyük merak konusu.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümü yine nefesleri kesti. Bu kez dizide dikkat çeken, Türkiye'de yaşanan sıcak olaylara göndermeler yapmasıydı.

Bu çerçevede Ankara'da yakalanan bomba yüklü minübüs, dün akşamın ana konusu oldu. Ortaya çıkarılan Zafer karekteri ise Muzaffer Tekin'e gönderme olarak nitelendi.

Dizinin son bölümünde yaşananlar şöyleydi;
Ankara'da ele geçirilen bomba yüklü minibüs olayına göndermede bulunulan sahne, Memati ve Abdülhey'i karşı karşıya getirdi. Memati ve Abdülhey bomba yüklü mavi minibüsün sırrını çözmeye çalışırken birbirine düştü. İki kilit adam Polat'ın önünde ateşlemeye hazır silahla restleşti.

Muzaffer Tekin'in derin faaliyetlerine göndermede bulunulan sahnede ise suikastlar için adam yetiştirme görüntüleriyle mesaj verildi. Muzaffer Tekin'i anımsatan dizinin yeni karakteri Zafer, derin çetenin faaliyetleri için bir yandan adam yetiştirip bir yandan para ararken, karşısında yine Polat Alemdar'ı buldu.

Polat Alemdar, erken davranarak, Zafer'in derin organizasyonlar için kullanacağı paraya el koydu.

Polat Alemdar'dan bir ders daha alan Zafer, bu kez intikam kartını devreye soktu. Zafer, Polat Alemdar'a istihbarat desteği sağlayan Alper'e devlet içindeki bağlantılarının yardımıyla tuzak kurdu.

Polat Alemdar ise Zafer'in işini bitirmek için düğmeye bastı. Dizinin final sahnesinde Polat Alemdar, Zafer ile karşı karşıya geldi. Bu sırada Abdülhey, Polat Alemdar'ın arkasındaki bir binadan keskin nişancı tüfeği ile Polat'ın ensesine nişan aldı. Bu gergin restleşme anında biten dizide pek çok soru gelecek bölümde yanıt bulacak.


0 Comments:

Post a Comment