Kurtlar Vadisi ile ilgili show tv ile yollar ayrıldıktan sonra neredeyse her kanalın ismi anıldı ama içlerinde öyle iki kanal varki kurtlar vadisini kaldırabilecek düzeyde değil...Bu iki kanaldan birisi atv birisi trt bizler neden bu kanallara karşı çıkıyoruz site olarak.
Derdimiz ne siyaset nede başka bir amaç söylemek ve anlatmak istediğimiz tek şey var bu dizi konusunu devletin içindeki çarpık düzenden,karanlık ilişkilerden,ihanetlerden alıyor.Siz gidip devlete ait olan iki kanalla anlaşmaya çalışırken hiç mi düşünülmüyor biz bu devletin görünmeyen halk tarafından bilinmeyen ilişkilerini anlatıyoruz bu devlet buna kendi kanalında izin vermez diye hiç mi düşünülmüyor işin bu kısmını anlayabilmiş değilim kurtlar vadisi bu görüşmelerle kendi konusuna herşeyden önce tarafsızlığına ihnet ediyor...
Bu kadar emeğe yazıktır bu dizi devletin şemsiyesi altına girdiğinde gerçek kurtlar vadisi fanlarını asla ekranlarda göremeyecek.

Bu yazıyı yazma sebebime gelince sitede bu konuyla ilgili yorumları okuduğumda şok olmam yayınlansında kanal önemli değil diyen kardeşlerim var ama bu iki kanal da yayınlanırsa kurtlar vadisi senaryosunun çok farklı yönlere saptığını onlarda görecekler.
Bu yazımı kurtlar vadisinin bir repliği ile bitirmek istiyorum...Muro çetoya kendisine küfreden gördüğüm tek devrimci sensin çeto diyor ya bende diyorum ki bu kanallarla görüştüğünden dolayı kendisine küfreden gördüğüm tek dizi kurtlar vadisidir.


www.kurtlarvadisi-pusu.com
mak_sas_sat

0 Comments:

Post a Comment