Filistin Halkının Maruz Kaldığı Felaketi Yüreğimizde Hissediyoruz


Yaklaşık 1 haftayı bulan İsrail’in Filistin’li Müslüman kardeşlerimize yaptığı katliamın acısını derin bir şekilde yüreğimizde hissediyoruz.Bu insanlık dramına,bu vahşete Dünyanın seyirci kalması anlaşılabilir bir durum değil.Avrupa Birliği ile ABD de İsrail’i savunan açıklamalarını sürdürmekte.
Aslında her şey ortada.İsrail,islam coğrafyasına gözdağı veriyor. Şu,ben bu coğrafyanın kralıyım,bu coğrafya benden sorulur diyenler de,diğer herkes gibi susuyor.İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad’ın beyanatlarını eyleme dökmediğini şu günlerde görüyoruz.Hergün İsrail’e tehtidler savuruyor ancak bir icraatı yok.Bütün arap dünyası da olaya seyirci kalıyor.Türkiye ise kendi çapında barış diplomasisini sürdürüyor.İsrail barışın olmayacağını söylüyor,Türkiye barış için görüşmeler yapıyor.Boşa kürek çekmenin anlamı yok.
İsrail bu operasyonla Orta Doğudaki dengeleri değiştirmek istiyor.Orta Doğuda güç sahibi olan İran ve Türkiye şu anki dengelerin başında.Ancak bu operasyona sessiz kalarak dengelerin İsrail lehine değişmesine sebebiyet vermekte.
Günümüzde bu trajik olaylar yaşanırken bizlerin yapması gereken Filistin halkına yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz,onlara dua etmemizdir.
İsrail’in Filistin’de yapmış olduğu katliamı şiddetle kınıyoruz.

WwW.KuRTLaRVaDiSi-PuSu.CoM

WwW.KuRTLaRVaDiSi-PuSu.NeT

0 Comments:

Post a Comment