Bundan tam 6 yıl önce … 15 Ocak 2003 tarihinde ‘Bu bir mafya dizisidir.’ Sloganıyla yayın hayatına başlayan efsane Türk Televizyon tarihinin en çok izlenen yapımı,rating rekortmeni bir fenomen haline geldi.
97 bölüm sonunda sinemalarda gişe rekorları kıran,dünyayı kasıp kavuran Kurtlar Vadisi Irak ile seri devam etti.Amerikan askerlerinin Türk askerinin başına çuval geçirmesinin intikamını konu alan filme büyük ilgi duyuldu.
Daha sonra tekrar ekranlarımıza gelmeye hazırlanan Kurtlar Vadisi,Terör serisi ile yoluna devam etmek istedi.Ancak çeşitli çevrelerin hedefi haline gelen efsane,yayınlanalı henüz 1 bölüm olmasına rağmen bazı siyasi kaygılar nedeniyle yayından kaldırıldı.
Serinin devam edeceği sözünü veren yapımcı şirket,Kurtlar Vadisi Pusu ile geri döndü.Üçüncü sezonuna girdiğinden itibaren henüz 8 bölüm yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu bir süre önce açıklandığına göre,‘maddi sorun’ nedeniyle yayından kaldırıldı.Dizinin Show Tv de kalıp kalmayacağının resmi bir şekilde açıklanmadığı şu günlerde efsanenin 6.yaşını kutlamaktan büyük keyif duyuyoruz.
Tüm sevenler adına,daha nice Kurtlar Vadisi serilerine erişmemizi diliyoruz.Nice yıllara Kurtlar Vadisi ...

www.KurtlarVadisi-Pusu.com
www.KurtlarVadisi-Pusu.net

0 Comments:

Post a Comment