“Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” diyerek milyonların gönlünde taht kuran Muro ve ekibi İzmit’te hayranlarıyla buluştu, bol bol imza dağıttı. Ekip daha sonra kendi filmlerini de izledi


Türkiye’de reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ adlı diziye sonradan dahil olan, ancak kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan ‘Muro’ karakterindeki Mustafa Üstündağ ile rol arkadaşları ‘Çeto’ karakterindeki Şefik Onatoğlu ve ‘Yıldırım’ karakterindeki Eray Türk önceki akşam Dolphin Sinemaları’nın konuğu oldu. Hayranlarıyla buluşan üçlü bol bol fotoğraf çektirerek, imza dağıttı. Samimi ve sıcak hareketleriyle herkesin ilgi odağı olan oyuncular, saat 20.30 seansında filmi hayranlarıyla birlikte izledi.

Muro, KBT’de oynamış

Dolphin Sinemaları’nın girişinde hazırlanan özel stantta imza dağıtan Muro ekibi gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Bir dönem Kocaeli Bölge Tiyatrosu’nda, Anadolu Turnesi yapan Muro (Mustafa Üstündağ) burada eski arkadaşlarıyla da görüşerek adeta hasret giderdi. Kocaelispor kaşkolunu da takan üçlü kameralara poz verirken, ikinci yarı için yeşil siyahlı ekibe başarılar diledi. Doğal ve samimi hareketleriyle dikkat çeken Muro’ya özellikle bayan hayranları yakın ilgi gösterdi.

Kocaeli’nin yeri ayrı

İstanbul’da birçok sinemaya davet edildiklerini, ancak il dışında ilk orak İzmit’e geldiklerini söyleyen Mustafa Üstündağ, Kocaeli’nin kendisi için önemli bir yeri olduğunu belirtti. Üstündağ, İzmit seyircisini de çok iyi tanıdığını kaydetti. Kısa sohbetin ardından imza dağıtmaya devam eden üçlü, hayranlarıyla birlikte salon 6’da kendi filmlerini de izledi. Filmi orta sırada seyreden Muro ekibi, komik sahnelerde seyircilerle birlikte gülerek herkesi daha da keyiflendirdi.


Kocaeli'ye gelen Muro ve ekibiyle görüşmüş biri olaraktan,görüşmedeki bazı izlenimleri size aktarmak istedim.





































0 Comments:

Post a Comment