Kurtlar Vadisi 'ne aşk ateşi düştü

' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisinin ' Polat Alemdar 'ı, kreş öğretmeni ' Ebru ' ya (Hatice Şendil) deli gibi aşık olup büyük aşk yaşayacak.

Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), dizinin önceki bölümlerinde ' Elif Eylül 'ile (Özgü Namal) büyük aşk yaşamış ancak Elif Eylül 'ün ölümüyle birlikte bu aşk bitmişti. Elif 'in acısını ve aşkını kalbine gömen Polat şimdi dizide yeni bir aşka yelken açtı. Daha önce Pana Film 'in bir başka dizisinde rol alan İzmirli manken Hatice Şendil,' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisinde Polat 'ın yeni aşkı oldu.

Polat Alemdar Ebru 'ya çarpıldı
'Nazife Anne' oğlu Polat 'ı, 'Minik Ali'nin kreş öğretmeni olan Ebru (Hatice Şendil) ile tanıştırmıştı. Bu ayaküstü tanışma dizinin ilerleyen bölümlerinde düzeyli bir aşka dönüşecek. Daha önce ' Elif Eylül 'e çılgın gibi aşık olan Polat 'ın kalbi artık güzel öğretmen Ebru için çarpacak. Polat aşk türkülerini ' Ebru ' için söyleyecek.

showtvnet

2 Comments:

  1. Adsız said...
    yeter aşk ne yok polat eski halinde kalsın o kadar
    Adsız said...
    ya polat aşık olamaz elife söz verdi olamaz ya amannn işte erkekmılatı deilmi hepsi aynı söz verirler tutmazlar ya burdan senarst sesleniyom polatı aşık etmesinle izlemezlerr alo senarıst sakın aşık etme hem polat nişanlı elif le ya sakın aşık olmaasın o çirkin kızaaaa

Post a Comment