Doğa Rutkay, Yüksel Aytuğ ile birlikte yeni başladığı Medyatik programında ağırladığı Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar’ın karizmasını bakın nasıl çizdi.



Kanaltürk’te ekrana gelen Medyatik programının ilk canlı yayınına Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin senaristleri Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan ile oyuncuları Necati Şaşmaz ve Mustafa Üstündağ katıldı.

Doğa Rutkay, Kurtlar Vadisi dizisi ile fenomen olan, bir çok kişinin kendisine örnek aldığı yönünde sıklıkla hakkında yazılar çıkan Polat Alemdar’ın karizmasını şu sözlerle çizdi:

"Şimdi bir kadın sorusu, kadınların diline ses olarak... Necati Şaşmaz, hani gördüğümüz zaman, şimdi ben ilk kez karşı karşıya geliyorum. Gayet minyon, hani böyle ufak, tefek..."

Polat Alemdar’ı canlandıran oyuncu Necati Şaşmaz, Rutkay’ın bu sözleri üzerine şaşırdı ve "Efendim!" diyebildi... Daha sonra stüdyodakilerle birlikte kahkaha atan Necati Şaşmaz, "Yüksel Bey kadar olmasak da bu konuda iyiyimdir" demekle yetindi.

Doğa Rutkay, programın ilerleyen bölümlerinde "Bana hala kötü kötü bakıyor" diyerek Şaşmaz’ı kızdırdığının farkında olduğunu anlattı. Necati Şaşmaz ise, "Estağfurullah nereden çıkartıyorsunuz" diyerek Rutkay’ı rahatlattı.

Televizyon Gazetesi

0 Comments:

Post a Comment