Kurtlar Vadisi Pusu Kurtlar Vadisi Polat Alemdar İskender Büyük kvpusu Memati
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin önceki hafta yayınlanan bölümünde bir helikopter patlatma sahnesi vardı. Gerçekten helikopter patlatıldı mı? Polat Alemdar 'ı canlandıran Necati Şaşmaz , o sahneyi anlattı.

Kanaltürk'te ekrana gelen oyuncu Doğa Rutkay ile Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'un birlikte sundukları Medyatik programına konuk olan Necati Şaşmaz , o sahnenin sırrını anlattı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, dizideki ' Sadi Paşa 'nın İskender Büyük tarafından helikopteri patlatılarak gerçekleştirilen suiskasti nasıl çekildi? Necati Şaşmaz bu sahnenin sırlarını şöyle açıklıyor:

"Animasyon şirketleri var, Pana Film 'in virtual efektlerini yapan şirketler... Helikopterin maketi yapıldı. Üç aşamalıydı. Bir, real helikopter vardı, hareket ediyordu. Hareketini normal yaptılar, sonra vinçle onun maketi yapılmıştı bire bir aynısı. İçerisi sadece köpüklerle doldurulmuştu. O kaldırıldı. Daha sonrasında onun yerinde patlaması yapıldı, patlama efekti de normal olarak kullanıldı. Ondan sonra onun üzerine bazı patlamalar eklendi. O da virtual efekt tarafından eklendi. Hiçbir şeyden kaçınılmadı."

H2
Kurtlar Vadisi Pusu Kurtlar Vadisi Polat Alemdar İskender Büyük kvpusu Memati

0 Comments:

Post a Comment