"Memati" karakterinin sessiz harflerinden oluşan 34 MMT 06 plakalı lüks araçla gezen ve kendilerini JİTEM elemanı olarak tanıtan üç kişi polis tarafından yakalandı.




Kurtlar Vadisi dizisinin "Memati" karakterinin sessiz harflerinden oluşan 34 MMT 06 plakalı lüks araçla gezen ve kendilerini JİTEM elemanı olarak tanıtan üç kişi polis tarafından yakalandı. Yakalanan kişilerin aracında yapılan aramada çok sayıda sahte jandarma araç giriş kartları ve kimlikleri bulundu.

Motorize Yunus ekipleri önceki hafta Bağcılar'da şüphe üzerine lüks bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 4 adet Glock marka tabanca, bu tabancalara jandarma tarafından düzenlenmiş ruhsat bulundu. Ayrıca 3 telsiz, çok sayıda jandarma giriş kartları ve kimlikleri bulundu. Kurtlar Vadisi dizisinin Memati karakterinin sessiz harflerinden oluşan 34 MMT 06 plakalı araçta bulunan O.T., kardeşi V.T. ve V.S. isimli kişiler sorgulanmaları için Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Zanlıların polise ilk olarak, "Biz otomobil alım satımı yapıyoruz" dedikleri daha sonra ise "Biz JİTEM elemanıyız, Jandarma istihbaratına çalışıyoruz. Silah ruhsatlarını bile bize jandarma verdi" dedikleri öğrenildi. Ancak yapılan incelemelerde silah ruhsatlarının da sahte olduğu tespit edildi. Öte yandan, V.T. isimli zanlının Akmerkez'de Tuğba Özay nedeniyle Yaşar Öz'ün adamı Cabbar Kibaroğlu ile Akın Büyükoğlu arasında çıkan çatışmada da yer aldığı tespit edildi. 4 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0 Comments:

Post a Comment