Hepimiz biliyoruz ki son günlerde bir rating tartışması aldı başını gidiyor.Rating ile ilgili iddialar ne zamandır vardı ama son zamanlarda iyiden iyiye alevlendi.Kurtlar Vadisi senaristleri yaklaşık 1 yıl önce katıldıkları bir programda belirtmişlerdi rating olayını.
Bu işte şaibe var diyorlardı.Hatta diziye bile konu etmişlerdi durumu.Davut Tataroğlu karakteri ile gönderme yapmışlardı gerekli yerlere.
Dizimiz,ilk bölümlerde rating sonuçlarında 2.sırada yer alıyordu.Kurtlar Vadisi yapımcıları itiraz edince birden liderliğe,yani hak ettiği yere gelivermişti.
Son günlerde Pana Filmden bir açıklama daha geldi.Dizimizin 1.olmasına rağmen ratinglerinin bilinçli olarak az gösterildiği açıklandı.Düşününce,eskiden %50 lere varan rating şimdi %20-30 larda oluyor.Anlaşılan o ki bu işte gerçekten bir iş var.
Buradan AGB yetkililerine sesleniyoruz.Bu diziyi ülkenin yarısından çoğu izliyor.Şu an bu olay büyümüş değil.Ancak büyürse ve her izleyici bunu duyarsa olay bambaşka bir boyuta ulaşır.Bunu az çok tahmin eder herkes.Bu diziyi sevenlerin,dizileri için yapmayacağı şey yoktur ..
Kısaca belirtmek gerekirse ; Kimse Bizden Çalamaz !

KurtlarVadisi-Pusu.Net Haber Servisi

ZoRBeY

0 Comments:

Post a Comment