Kurtlar Vadisi’nin Muro’su Mustafa Üstündağ, kadınların kendisine olan hayranlığını henüz görmediğini söyledi.




Habertürk’te Saba Tümer’in programına katılan Mustafa Üstündağ, "Kadınların size olan hayranlığı ne olacak?" sorusu üzerine "Ben görmedim daha" diyerek imalı bir açıklamada bulundu.

Kız arkadaşı olduğunu söyleyen Muro, özel hayatı ile ilgili başka detay vermek istemedi. "İnsanların yaptığı işten dolayı sevilmesi güzel bir şey" diye konuşan Mustafa Üstündağ, Muro karakteri sayesinde karşı cinsten sanıldığı gibi çok ilgi görmediğini belirtti.

Üstündağ, "Öyle bir şey yaşamadım daha. Ben genelde Kadıköy çevresinde yaya olarak gezen bir adamım. Sadece resim çektiriyoruz. ’Merhaba, nasılsınız, iyi misiniz?’ gibi. Tarkan değilim nihayetinde" dedi.

MURO ve ÇETO FİLMDE BULUŞUYOR

Mustafa Üstündağ, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki devrimci arkadaşı Çeto ile birlikte eğlenceli bir filmde bir araya gelecek. Pana Film’in yapımcılığındaki filmin çekimleri Ağustos ayında başlayacak.

Filmin konusundan bahseden Mustafa Üstündağ, dizideki devrimci arkadaşlarıyla birlikte devrimi gereçekleştirmek üzere köylerine döneceklerini ancak döndükleri zaman muhtarın kendilerini Rus kadınlarla kağıt üstünde evlendirdiğini görüp İstanbul’a dönerek o kadınları aramaya başlayacaklarını anlattı.


0 Comments:

Post a Comment