Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftaki bölümüyle yine nefesleri kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 60.bölümünde Cevat Halo'nun kafasını;Ebru'ya yollamasıyla başlayan heyecan;Polat'ın Hoca,Kumandan ve Cevat'ın toplandığı yeri basmasıyla bitti.

Bütün bunlar bu yana; Kurtlar Vadisi Pusu 'da dikkat çeken şeyler de oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sevilen ismi Polat Alemdar geçen haftaki bölümde izleyicilerinin anlam veremdiği davranışlarda bulundu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun;Polat Alemdar'ının ilk olarak göze batan davranışı Ebru'ya karşı kayıtsız olması.
Beklenmedik bir şekilde Ebru ile evlenme kararı alan Polat Alemdar,eşine karşı hiç düşünceli davranmıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yeni İskender'i Cevat'ın;Halo'nun kafasını Ebru'ya düğün hediyesi olarak göndermesinin ardıından,hiç yaşamadığı şeyler yaşayan Ebru,eşini istediği ve olması gerektiği zaman yanında bulamadı.Ta ki; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun Ömer Babası Polat Alemdar'la konuşana kadar...
Kurtlar Vadisi Pusu 'da ikinci dikkat çeken yan ise;Muro'nun Polat'a uzattığı barış ve dostluk elini geri çevirmesi oldu.

Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu 'da en zor zamanlarını geçirirken ve kimseye güvenemediği anlarda Muro'nun yardımı ona hep ulaştı. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik üçlüsü Muro,Çeto ve Yıldırım üçlüsünden;Yıldırım Polat'a ettikleri yardımın uğrunda öldü.Ama Kurtlar Vadisi Pusu 'da hiçbir zaman kimseye borçlu kalmayan Polat Alemdar,Muro'nun elini sıkma zahmetinde bile bulunmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da önümüzdeki haftalarda neler yaşanır bilinmez ama;bu davranışlar Kurtlar Vadisi Pusu 'nun Alemdar Polat'ına hiç yakışmadı..

0 Comments:

Post a Comment