56.Bölümde nefesleri kesen bir sahneyle final yapan Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta Cavit Akarsu, bu seferlik Polat Alemdar’ın elinden kurtulmayı başardı.Ancak Zeki onun kadar şanslı değildi.

Evdekilere durumu fark ettirmeden geri dönmek için ellerinden geleni yapan Polat Alemdar ve Memati eve tam zamanında döndü.Çünkü Kenan evi aramak için izin almıştı ve evi aramak üzereydi.Polat Alemdar’ın karşı çıkmasıyla evi aramadan çıkmak zorunda kalan Kenan durumu İskender Büyük’e bildirdi.Ardından eve gelen Albay formalite icabı Polat Alemdar ve ekibini göz altına aldı.Durum karşısında sinirleri iyice bozulan Ebru daha fazla dayanamayıp ağladı.

Polat Alemdar’ın yanıldığını düşünerek Cavit Akarsu’yu savunan Halo Dayı hastanede eşi Elvan Hanım’ı yanında istemedi.Durumu gören Hüsnü gidip Halo Dayı’yla konuştu.Olanları Hüsnü’ye anlatan Halo Dayı, Hüsnü’ye Muro’yu ezeceğini de söyledi.Hastaneden çıktıktan sonra Muro’nun yanına giden Hüsnü olanları Muro’ya anlattı.

İfadelerini verdikten sonra serbest bırakılan Polat Alemdar ve Memati soluğu ofiste aldı.Polat Alemdar’ı ofiste Halo Dayı bekliyordu.Ancak Halo Dayı yine Polat Alemdar’ı dinlemedi.

Ofisten İskender Büyük’ün adamlarını atlatarak çıkan Polat Alemdar, Zeki’yi sorgulamaya gitti.Sorguda öğrendikleri Polat Alemdar’ı gerçekten çok şaşırttı.Çünkü Zeki İhtiyarlar’ın adamıydı.Zeki, Polat Alemdar’a bildiği her şeyi anlattı.

Gamze’nin bebeği konusunda aklında soru işaretleri kalan Fuat Tamer Tataroğlu bu konuyu araştırması için Yıldız’a talimat verdi.Yıldız da konuyu araştırdı ve Gamze’nin bebeğini aldırmadığını öğrendi.Ardından durumu Fuat Tamer Tataroğlu’na bildirdi.

Ofise giden Muro ve adamları Abdülhey’le konuşup Halo Dayı’nın kendilerini tehdit ettiğini bildirdi.

Zeki’nin sorgusu bittikten sonra ofise geçen Polat Alemdar, Abdülhey’e olanları kağıta yazarak anlatmaya çalıştı.Çünkü her yer dinleniyordu.Daha sonra Zeki’nin deşifre olmasını engellemek için bir plan yapıldı ve Zeki, İskender Büyük’e verildi.

Yıldız’ın verdiği bilgiler dahilin de Bulut’la konuşan Fuat Tamer Tataroğlu, Bulut’tan da istediği cevabı alamadı.

Zeki’sine kavuşan İskender Büyük aklındaki kurdu öldüremediği için Zeki’sini öldürdü.

Babasının 2. Yazısını eşine okuyan Ebru, babasının neye güvenerek bu kadar sert yazdığı hakkında düşünmeye başladı.

Akşam yemeğine İskender Büyük’ü kızıyla bir araya getirmeye çalışan İnci istediği sonucu alamadı.Çünkü İskender Funda’yı, Funda İskender’i sevmedi.

Gamze bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu Memati’ye söyleyince Memati çok sevindi.Memati gittikten sonra Gamze’nin beklemediği bir anda Fuat Tamer Tataroğlu geldi ve konuşmak istediğini söyledi.Gamze’yi arabayla dolaştırma ve konuşma bahanesiyle alıp götürdü.Daha sonra gerçekleri öğrenmek istediğini söyledi.Ancak istediği yanıtı alamayınca aşırı hız yapmaya başladı.

Ofiste Memati ve Abdülhey’le konuşan Polat Alemdar, Memati’ye pasaport çıkarttırmasını ve dışarıya giriş-çıkış yapması gerektiğini söyledi.Memati bu konuyu Nazır’ın yardımıyla halletti.

Akşam Polat Alemdar, Zeki’nin verdiği bilgiler dahilin de Cavit Akarsu’nun Amerikan maşası olan Birol Tansaş’ı, Memati’de Sinan Algın’ı ayrı ayrı düzenledikleri operasyonla öldürdüler.

Abdülhey’in hastaneden getirdiği Halo Dayı eve girdiğinde eşi Elvan Hanım’ın cansız bedeniyle karşılaşınca yıkıldı.Bakalım Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölümde neler olacak ?


NuPeLDa

0 Comments:

Post a Comment