Kurtlar Vadisi Pusu haftaki bölümüyle yine nefesleri kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Halo'nun öldürdüğü Cavit Akarsu'nun kardeşi,Cevat diziye girdi ve ortalığı birbirine kattı.

Ayrıca; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en kötü düşmanları arasında yer alan İSkender Büyük ile ilgili gelişmelerde ; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bu kafta dikkat çeken sahneler arasındaydı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük karakterinin en büyük destekçiler arasında olan;Hoca Ve Kumandan,İskender Büyük'e oturduğu koltuğun hakkını vermezse;bu koltuğa getirildiği gibi alınacağını söyledi.Buna karşılık İskender Büyük ise; onun yerine Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sevilen karakteri ve kendisinin en büyük düşmanı Polat Alemdar'ın getirilmesini önererek odadan ayrıldı.Ayrıca; Kurtlar Vadisi Pusu 'Da İskender Büyük bir kaç bölümdür dinlediği Polat Alemdar ve ekibini artık dinlememe kararı vererek kendini geri çekti.


Görülen o ki; Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat Alemdar ve ekibine en büyük zararı veren İskender Büyük'ü önümüzdeki bölümlerde zor zamanlar bekliyor.Şimdilik Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ve İSkender Büyük'ün akıbeti bilinmiyor.

Tüm sorular ve cevaplar; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun önümüzdeki bölümlerinde bizlerle olcak.


0 Comments:

Post a Comment