Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta herzaman ki gibi aksiyon ve heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında;İskender Büyük'ün hastaneye gelmesi,Cavit Akarsu'nun kardeşinin ortaya çıkması,Memati Ve Kazım'a saldırıda bulunulması ve Yıldırım'ın Cavit Akarsu ve adamlarınca üzerine benzin dökülmesi ön planda olan konular.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanı bir yana;özetle birlikte verilen ve Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanında göremediğimiz bir fotoğrafta; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sert ve asabi yüzü Memati Baş'ın gözyaşları dikkat çekiciydi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında ve özetinde Memati Baş'ın neden ağladığı pek belli olmasa da bun tahmin etmek pek te zor olmuyor.Kurtlar Vadisi Pusu'nun sert ve asabi ismini en son Süleyman Çakır'ın ölümünde ağlarken gören izleyici aradan geçen bu süre zarfında Memati'yi birkez daha ağlarken görme fırsatını yakaladı.

Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun verilen 59.bölüm resimlerinde Memati'nin gözyaşları niye ve kime?

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Fuat Tamer'in kaçırarak ağır şekilde yaraladığ Gamze ve bebeği ;hastaneye kaldırılmıştı ve durumları krıtikti. Tahminler doğrultusunda Gamze yaşadığı psikolojik ve fiziksel şiddet dolayısıyla Memati'yle bebeklerini kaybettiler.Ve belkide Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Memati'nin gözyaşları kaybettiği bebeği içindi.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu bölümüye yarın akşam izleyicileriyle buluşacak.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    bence cocugunu kaybetti

Post a Comment