Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle nefesleri kesmişti.Ardından geçtiğimiz gün yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla; Kurtlar Vadisi 'nde işler iyice karışıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yayınlanan 59.bölüm fragmanında her sahne akıllarda ayrı bir soru işareti bırakıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında dikkate çarpan ve herkesin merak ettiği sahnelerden biride Kazım ve Memati'ye yapılan silahlı saldırı oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Gamze'ye yaptıkları yüzünden Memati,Fuat Tamer'i öldürmüştü.
Memati Fuat Tamer'i öldürmeye giderken İskender Büyük'ün peşine taktığı adamlarıda beraberinde götürmüş ve adamlar Kazım'dan temiz bir de dayak yemişti.Tataroğlu ailesinin Fuat Tamer'in ölümünün arkasındakileri araştıracağı garanti gibi birşey.
Kurtlar Vadisi Pusu 'da her fırsatta Polat Alemdar ve ekibine zarar vermeye ve onları yok etmeye çalışan İskender Büyük;elbet bunu da koz olarak kullanarak, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun kilit ismi ve Polat Alemdar'ın bir numaralı adamlarından olan Memati'ye zarar vermek isteyerek,o gece Memati'nin orda olduğunu ve Fuat Tamer'i;Memati'nin öldürdüğünü ispat ederek,Polat ve Davut Tataroğlu'nu karşı karşıya getirebilir.
Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında Memati ve Kazım'a yapılan saldıranlar Davut Tataroğlunun adamları bile olabilir.

Hepsi ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu ;nefesleri kesecek 59.bölümüyle 14 Mayıs Perşembe akşamı show Tv'de..

1 Comment:

  1. Adsız said...
    ya eger birkişi daha bu dızıde polat tarafından ölürse bu türkiye bitmiş demektir

Post a Comment