Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftada olduğu gibi;bu haftafa heyecan dolu bir bölümle izleyicinin karşısında olcak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en agresif ve en sevilen karakteri hiç şüphesiz Memati Baş. Polat Alemdar'ın söylemesiyle aldığı limanda Memati Baş'ın iki ortağı oldu.Bunlardan ilki ve her daim ortağı olan Bulut,ikincisi ise Fikret Hazarbeyoğlu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Memati Baş'ın kurduğu ortaklıklar bir süre sonra;ortaklıktan öte bir hal almaya başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Yalçın Bulut rolüyle izleyici karşısına çıkan;Bulut karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisinin Kalbinde Taht Kuran Yalçın Bulut,Memati Baş'ın 2 ortaklarını ilki.
Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Mematiyle kurduğu ortaklıkta bir süre sonra karşılıklı dostluk şekilde süren,hatta İskender Büyük'ün, Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati'yi aldığı süre zarfında öldü haberine üzülen Bulut; Kurtlar Vadisi Pusu efsanesinde unutulmayacaklar arasında yerini aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati Başı'ın ikinci orağı ise;Fİkret Hazarbeyoğlu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'da Bulut'la ortaklığını kağıt üzerinde bitiren Memati;bir süredir Fikret Hazarbeyoğlu ile ortaklığını sürdürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati ile ortaklığında yaşanan en önemli gelişme ise;Fikret Hazarbeyoğlu'nun Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Memati Baş'ı,Cevat Akarsu hakkında bilgilendirmesi ve dikkatli olması gerektiğini söylemesi oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati'yi uyarmasından sonra abisiyle arası açılan,Fikret Hazarbeyoğlu geçtiğimiz hafta ki bölümde abisini öldürdü.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sevilen ismi Memati Baş'ın ortaklarıyla kurduğu samimi ve dürüst bu dostluklar izleyicinin keyfini yerine getiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun belkide en çok sevilen sahneleri arasına giren liman sahneleri, Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati Başı'ın farkını ve samimiyetini bize gösteriyor.

0 Comments:

Post a Comment