Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu hafta yer yerinden oynadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'ya geçen hafta Halil İbrahim Kapar(Halo)tarafından kafası kesilerek öldürülen Cavit Akarsu'nun kardeşi,Cevat karakteri dahil oldu.


Kurtlar Vadisi Pusu 'ya girdiği andan itibaren;dizide terör estiren Cevat;dizide neredeyse oyuncu bırakmadı..

Kurtlar Vadisi Pusu 'da ilk olarak;kardeşinin hayatta kalan 7 korumasını bir kulübenin içinde cayır cayır yakan Cevat;ardından abisinin katillerinin peşine düştü..Cevat'ın terör rüzgarından Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik isimleri Muro ve ekibi de nasibini aldı.Muro ve ekibinin en küçük elemanı ve Kurtlar Vadisi Pusu 'nin sevilen klarakterlerinden Yıldırım'ı diri diri yakarak öldürdü.

Ardından Kurtlar Vadisi Pusu 'nun vazgeçilmezi Polat ve ekibinden Halo ve Memati'ye saldıran Cevat;Halo'nun kafasını keserken,adamları ise;Memati ve Kazım'ı bir kulübede yakarken, Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümünün finalini yaptı..

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine girdiğinden beri;Polat ve ailesine büyük darbeler veren İSkender Büyük'e bile kafa tutan Cevat, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun unutulmayacak düşmanları arasında ki yerini çoktan aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da sadece bir bölümde ortalığı yakıp yıkan Cevat,yaptıklarıyla hem İskender'i bile gerisinde bırakacağa,hem de Polat ve ekibine daha çok zorlayacağa benziyor.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    iskenderi yıkmak kolay olsaydı.. önce polat alemdar yıkardı

Post a Comment