kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle
Geçtiğimiz hafta yeni bölümü Başbakanın Show Tv'de bir programa konuık olcağı için yeni bölümü fragmanı ve özeti verildiği halde yayınlanmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi,izleyiciyi çileden çıkardı.

Yaklaşık 2,5 aylık bir süre zarfında ekonomik kriz bahane edilerek yayınlanmayan ve 5 Mart'ta,kendi kanalında,kendi günü ve saatinde yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini bu sezon çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Peki Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümünün yayınlanmamasının kaynağı Show Tv mi?Yoksa Pana Film mi?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun perşembe akşamı yeni bölümü saat 20.00'de çok rahatlıkla verilebilirdi.Kimileri Rtük var ondan vermediler dedi.Yanlız özeti verilirkende aynı Rtük var.Ve hiçbir şey olmuyor.Görünen o ki sorun Pana Film'de.Bu hafta rahatlıkla verebilcekleri dizinin yeni bölümümü,1 hafta uzatıp 2 Nisan'da vermesinin sebebi yanlızca Başbakan'ın kanala gelmesi olamaz.

Biz izleyiciler beklemekten bir hal olduk;yine bekliyoruz.Bakalım Pana Film Bize Ne gösterecek.

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
şeyda

1 Comment:

  1. Unknown said...
    Pana film herhalde parayi gordu muptelasi oldu. Baska bisey diyemiyorum. Diziyi uzatmak icin elinden geleni yapiyor. Ben ve birkac arkadasim (Bayaaa) Kv pusu yu artik izlemekten zevk almiyoruz. Hatta bitse de kurtulsak der olduk. Hani o eski kurtlar vadisi. Para sorunu olmadan cekilen ve zevk veren.Yok. Boyle giderse artik daha kimse izlemicek bu diziyi. Artik onu bu hale dusurenler dusunsun.

Post a Comment