kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle
Kurtlar Vadisi Pusu'ya girdiğinden beri tartışmaların ve eleştirilerin odak noktası haline gelen Hatice Şendil;nam-ı diyar Polat Alemdar'ın yeni sevdiği...

Diziye girdiği günden beri özellikle Kurtlar Vadisi'nin fanatikleri;daha doğrusu Polat Alemdar fanatikleri Ebru'yu ve de Hatice Şendil'i kabullenemediler.Kimi;Polat,Elif'e ihanet ediyor dedi;kimi Polat'tan uzun yakışmıyorlar,kimi yapmacık oynuyor dedi.En son olarak da Hatice ŞEndil'in jenerikte ikinci sıraya geçmesi tartışmalar arasında.

Geçmişe baktığımızda;Özgü Namal'ın olduğu bölümlerde Polat'tan sonra jenerikte o vardı..90 dakkalık bir bölümde Polat-Elif sahnelerine ayrılan kısım 20-25 dakkayı geçmiyordu.(sonlara doğru hariç)
Yakın geçmişe baktığımzda;Ahu Toros karakteri..Dizida 2 sezona yakın bir süre zarfında oynadı.(Hatta çoğu zaman bölümlerde saniyelik gösterildiği bile oldu.Ve jenerikte yine 2.sırada yer aldı..
Günümüze geldiğimizde;Hatice Şendil'in jenerikte ikinci sırayı alması yadırgancak birşey değil.Hele ki böyle birşeyden dolayı Gürkan Ugun'un kızacağı,kırılacağı gibi birşey söz konusu olamaz...
Kurtlar Vadisi'ni;Kurtlar Vadisi yapan karakterler var.Ve bu karakterler vadiseverlerin içine işlemiş durumda.onların yerini filmin başında 1,5 dakka verilen bir jenerikle ölçmek hiç doğru olmıycağı gibi Vadi fanlarına da yakışmaz..

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
şeyda

0 Comments:

Post a Comment