30. sanat yılında jübile yapmaya hazırlanan Tekin Akmansoy, Habertürk'te Konuk olduğu Fihrist programında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. 2 Nisan'da CRR'de ''Göktaş'' adlı oyunla sahneye veda etmeye hazırlanan usta oyuncu Tekin Akmansoy, Kurtlar Vadisi hakkında ağır eleştirilerde bulundu...

Akmansoy, "Kaynanalar" dizisinin 32 yıl sürmesinin nedenini işin izleyici tarafından çok sevilmesine bağladı. Günümüzün ses getiren dizilerinden Kurtlar Vadisi'ni sert bir biçimde eleştiren 70 yıllık sanatçı "O dizide bu bangır bangır bağırtılacak bir olay yok. Bence hadiseyi çok abartıyorlar" dedi.

"KOMEDİDEN HOŞLANMIYORUM"

"Nuri Kantar'ın Torunları" adlı proje başta olmak üzere şu an elinde 4 senaryo olmasına rağmen yayınlatacak kanal bulamadığından yakınan Akmansoy "Hiçbir zaman rant sağlamaya çalışmadım" diyerek reyting sistemine eleştiri getirdi ve "Reyting listesine göre hareket edilmesini üzücü buluyorum. Bazen çok güzel yapımlar 3 bölümden sonra yayından kaldırılıyor. Yüzüne bile bakmayacağım bazı diziler ise ekranda saat işgal ediyor" dedi.



Türkiye'nin ilk sit-com dizisini hayata geçirmesine rağmen programın sunucusu Zeynep Konan'ın "Beğenerek izlediğiniz sit-com var mı?" sorusuna ise "Komediden hoşlanmıyorum" şeklinde yanıt vererek herkesi şaşırtan Tekin Akmansoy, bir başka şaşkınlığı da 2 Nisan'da jübile yapmak istediği oyuna nitelikli oyuncu bulmakta zorlandığını söyleyerek yaşattı.

0 Comments:

Post a Comment