50.Bölümüyle ekranlara geri dönen Vadi 51.Bölümüyle yine nefesleri kesti.

Geçtiğimiz bölüme damgasını vuran USB bu haftaki bölümde çalıştı.USB’yi çalıştıran Polat Alemdar “DICLE” kod adlı birine ulaştı.Bakalım Polat Alemdar diğer dosyaların şifrelerini yardım almadan çözebilecek mi ?

Başkanın getirdiği listede ismi yer alan Cahit Akarsu’yu araştırmaya başlayan Polat Alemdar, Cahit Akarsu hakkında nelere ulaşacak ?

Abdülhey ve Memati küslüğüne daha fazla dayanamayan Polat Alemdar resti çekti ve her iki tarafın aralarındaki huzursuzluğa bir son vermesi gerektiğini söyledi.Abdülhey ve Memati çözümü yumruklarını konuşturmakta buldu.

Eve giden Abdülhey evde Sultan’la konuştu.Olanlara çok üzülen Sultan ertesi sabah konuşmak için Memati’nin evine gitti.Memati, Sultan’a ölen eşinin Abdülhey yüzünden öldüğünü söyledi.Duyduklarıyla yıkılan Sultan ortalardan kayboldu.Sultan’ın, Memati’yle konuşmaya gittiğinden habersiz olan Abdülhey herşeyden ve herkesden habersiz nikah işlemlerini başlattı.

Öte yandan Kaçgarların gazetesinde yer alan başlığa çok kızan Memati soluğu Kaçgarların gazetesinde aldı.

Beklemekten sıkılan devrimciler çareyi kaçmakta buldu.Şemo’yla bağlantı kuran Muro bir darbede Şemo’dan aldı.Çünkü Muro bir ölüydü ve Şemo, Muro’nun yaşıyor olmasına inanamadı.Sonra Kaçgarların gazetesine giden Muro ve arkadaşları girişte hiç beklemedikleri biriyle karşılaştı.Yazı işleri müdürüne çıkarttığı gazeteyi yediren Memati, Muro’yu arabaya attığı gibi Polat Alemdar’a götürdü.Muro’ya, Cavit Akarsu’yu soran Polat Alemdar hiç beklemediği bir yanıt aldı.Halo’nun kefili olduğu Akarsu örgüt adına çalışıyordu.Polat Alemdar’ın planıyla harekete geçen Muro bakalım Akarsu’dan Polat Alemdar’a ne haberler götürecek ?

Krizde herşeyini kaybeden Fuat Tamer babası tarafından azarlandı.Bulut, Davut Tataroğlu’nun isteği üzerine Fuat’ı dolandıran adamı buldu.Adam, Fuat Tamer’i İskender Büyük tarafından dolandırdığını itiraf etti.Bakalım bu işin sonu ne olacak.

Halo’nun durumuna üzülen Polat Alemdar sonunda Elvan Hanım’ı buldu.Tedavi sözü karşılığında Elvan Hanımla Halo’yu kavuşturdu.

Polat Alemdar, Ebru’nun isteği üzerine eskiden kendi çay bahçesi olan Korcan Çay Bahçesi’ne birlikte tavla oynamaya gitti.Birlikte güzel vakit geçiren ikili seyircilere romantizim yaşattılar.Ebru oyunun sonunda mağlubiyet beklerken galibiyet aldı.Çünkü Polat Alemdar oyun oynamazdı ve doğal olarakta kaybetmezdi.Artık Polat Alemdar tavlamı oynadı yoksa Ebru’yla mı oynadı orası bilinmez.

Bulut’un eski ortağı Memati’ye işi düştü.Limandan emanet alması gereken bir paket vardı.Memati bu paketi eski ortağına düğünün yerini söylemesi karşılığında verdi.Bulut giderken pakette eroin olduğunu söyleyince Memati çıldırdı.Kazım’ı kovdu ve tek başına düğün basmaya gitti.

Sultan’a aldığı gelinliği ve yüzüğü eve bırakan Abdülhey ofise geçti.Kazım’ı yalnız görünce Memati’nin nerde olduğunu sordu.Kazım da düğün basmaya gittiğini söyleyince hemen harekete geçti ve Abdülhey Memati’ye yardıma gitti.

Düğünü basan Memati adamları teker teker vuruyordu ki mermisi bitti.Tam teslim olmak üzereyken Abdülhey sahneye çıktı ve Memati’yi kurtardı.Tabi bu artisliğin karşılığını koluna aldığı sıyrıkla ödedi.Şimdilik her ne kadar araları düzelmiş gibi görünsede bakalım Abdülhey, Memati’nin Sultan’a söylediklerini öğrenince neler olacak.

İhtiyarlarla buluşan Polat Alemdar, İskender’le ateşkes yapmayacağını bir kez daha yineledi.İhtiyarlar “Bunun dışında bize söylemek istediğin bir şey var mı?” diyerek Polat Alemdar’a verdiği sözü hatırlattı.

Akşam yemeğinde anne ve babasına evlilik kararını açıklayan Polat Alemdar, Nazife Anne’nin tepkisini aldı.Oğlunun mürüvetini görmek isteyen Nazife Anne mutfakta yığılıp kaldı.Bakalım Nazife Anne yaşacak mı ? Bunu 52.Bölümde göreceğiz.


NuPeLDa

2 Comments:

  1. Adsız said...
    yuh artıkkkkkkkkk
    Adsız said...
    yuh artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Post a Comment