Kurtlar Vadisi Pusu uzun bir aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluştu. Sürekli Türkiye'nin gündemini yakından takip eden dizinin son bölümünde dünya gündemi vardı! İşte ayrıntılar...

Uzun süredir isminden çok sıkça söz ettiren krizden etkilendiği yönünde, kanalının değiştiği yönünde haberler yayınlanan ve en sonunda yapımcı firmanın son noktayı koyarak dizinin herhangi bir krizden etkilenme durumunun olmadığını kanal değişikliğinin söz konusu olmadığını açıklayarak bu yönde çıkan tüm haberleri yalanladı.

Gündemi sürekli takip eden Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yayınlanan 50. bölümü ile yine milyonları ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan son bölümünde seyircileri yine bir sürpriz bekliyordu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle isminden çok söz ettiren ve daha sonrasında 'Muro' filmiyle gişe rekorları kıran insanların ağzına doladığı 'Nalet olsun içimdeki insan sevgisine' sözünün sahibi Mustafa Üstündağ son bölümde yine seyircilerini şaşırttı. Son bölümünde Muro 'Başbakan Erdoğan'ın Davos zirvesinde kullandığı' ve 7'den 77'ye herkesin dilinde dolaşan 'One Minute' dizi de de yerini aldı.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    köşk olayına anlam veremedim.bu milletin sevgisini kazanmış bir devlet adamının imajını abdullah gülü, kafa karıştırarak karalamaya çalışmak çok ayıp yazıklar olsun.sezeri o filmde oynatsaydılar olurdu ama abdullah gül'e yapılan açıkça bilinçli bir saldırıdır ve şiddetle kınıyorum.nerelerden filme müdahele edildi, bununda kokusu ne zaman çıkar doğrusu merak ediyorum.

Post a Comment