Bildiğimiz gibi 51.Bölümün sonunda Polat, İhtiyarlar’a verdiği söz yüzünden evlenemeyeceğini annesi ve babasına açıklamıştı.Oğlunun mürüvetini görmek isteyen Nazife Anne’nin kalbi buna dayanamamış ve mutfakta yığılıp kalmıştı.

Bu hafta Vadi, Nazife Anne’nin hastanede gözlerini açışıyla başladı.Nazife Anne kalbinden rahatsızdı ve Bypass Ameliyatı olması gerekiyordu.Öleceğini düşünen Nazife Anne, oğlu Polat’a Ebru’yla evlenmesini vasiyet etti.

Geçtiğimiz bölüm kolundan yaralanan Abdülhey, Sultan’ın evi terk ettiğinden habersiz hastanede tedavi görüyor.Bakalım Abdülhey, Sultanı bulabilecek mi ?

Cemal Karacadağ’la görüşen İskender Büyük, Karacadağ’dan kanal satın alabilmek için yüklü miktarda para istedi. Bakalım İskender kanal satın alıp neler yapacak ?

İnci, İskender’le konuşurken hiç beklemediği bir şeyi öğrendi.İskender Büyük’ün daha öncede İnci kadar sevdiği bir kadın girmişti hayatına.Ertesi gün İnci, Yıldız’a İskender Büyük’ün özel hayatını araştırması için talimat verdi.Yıldız, İskender’in özel hayatıyla ilgili bilgilere zaten sahipti ama bu bilgilere nerden ve nasıl ulaştı orası tartışılır.Yıldız’ın bilgilerine göre İskender Büyük’ün bir kızı vardı ve İstanbul’da yaşıyordu.Bakalım İnci, İskender Büyük’ün kızının peşine düşecek mi ?

Halo,Cavit Akarsu’yla görüşmeye gitti ve ağzını aradı. Halo kefili olduğu Cavit Akarsu’nun suçsuz olduğunu Polat’a anlatmaya çalıştı.

Şemo, Muro’dan kaçma planları yaparken Muro’ya yakalandı.Muro ona 2 seçenek sundu.Ya Muro’dan yana olacaktı yada ölecekti.Tabi Şemo ölmeyi göze alamadı ve Muro’nun yanında yer aldı.

Nikahları kıyılan Fuat ve Gamze otele gittiklerinden hiç beklemedikleri bir misafirle karşılaştı.Memati ikisinide öldürmeye gelmişti ki Bulut ona İskender Büyük’ün yerini söyleyince İskender Büyük’ü kaçırmamak için Fuat ve Gamze meselesini erteledi.Memati Bulut’la birlikte İskender Büyük’ün evine gitti.Yolda Polat’a durumu anlattı ve evin adresini verdi.Polat hemen harekete geçti ve soluğu Memati’nin yanında aldı.Bu arada Cavit Akarsu, İskender Büyük’ü arayarak Polat’ın peşinde olduğunu söyledi.Sonuç itibariyle Polat, İskender’i yine elinden kaçırdı.

Nazife Anne hastanede spazm geçirdi.Polat hastaneye gitti ve sabaha kadar Nazife Anne’nin başında bekledi.Sabah hastaneye Ebru ve küçük Ali geldi.Fakat Polat, Ebru’yla karşılaşmamak için elinden geleni yaptı.Ebru’nun telefonlarına cevap vermedi.

Öte yandan Cavit Akarsu ve İskender Büyük yüz yüze görüştü.

Muro edindiği bilgileri Polat Alemdar’la paylaştı.Polat, Muro’ya kendinden habersiz iş yapmamasını ve Cavit Akarsu’yla tekrar görüşmesini söyledi.Görüşmeye giden Muro, Cavit Akarsu’dan hiç beklemediği bir teklif aldı.Muro’nun, Cavit Akarsu’yla iş birliği yapabilmesi için Cemal Karacadağ’ı öldürmesi gerekiyordu.Bunun karşılığında yüklü miktarda parada alacaktı.Muro bu teklifi kabul etti ve Cemal Karacadağ’ı öldürdü.

Ebru konusunda çok kararsız kalan Polat, Kız Kulesi’ne gitti.Ömer Baba’nın daha önce vermiş olduğu içinde “Birbirini karşılıksız Allah için seven Elif ve Ali’ye.Ömer” yazan kağıdı çok düşündükten sonra gemi yaparak denize bıraktı.

Sahilde kafa dağıtan Memati,Polat’tan aldığı telefonla kuyumcu açtırdı.Polat kuyumcudan güzel bir yüzük aldı ve Ebru’yu iş yerinden almaya gitti.Polat, Ebru’ya evlenme teklifi etti.Ebru’da bu teklifi kabul etti.Polat daha sonra hastaneye giderek olanları hasta yatağındaki Nazife Anne’ye anlattı.Ömer Baba’da, Nazife Anne’de çok sevindiler.

Ebru olanları arkadaşı Sedef’e telefonda anlatırken birden kapı çaldı.Kapıyı açtığında hiç beklemediği bir süprizle karşılaştı.Annesi ve babası kızlarını çok özlemiş ve İstanbul’a gelmişlerdi.Ebru parmağındaki yüzüğü çıkarmaya çalışırken annesi yüzüğü gördü.Aldığı evlenme teklifini annesine söyleyen Ebru, annesinden olumlu tepki almanın sevinciyle babasına koştu.Fakat babası Ebru’nun Polat’la evlenmesine karşı çıktı ve Ebru’yu evlatlıktan reddetmekle tehdit etti.Bakalım bu işin sonu ne olacak onu 53.Bölümde göreceğiz.

Kurtlar Vadisi-Pusu.Com Haber Servisi
NuPeLDa

0 Comments:

Post a Comment