Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon yine bomba gibi bölümlerle ekranlarda oldu ve geçtiğimiz haftalarda 63.Bölümüyle sezonu kapatan Kurtlar Vadisi Pusu ; önümüzdeki sezonda bomba gibi bölümlerle karşımızda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu sezon hangi karakter; ne performans gösterdi, neler yaptı, Kurtlar Vadisi Pusu 'da kim öldü, kim kaldı bunun analizini yapalım.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da karakter analizine; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik ve sevimli karakteri Güllü Erhan'dan başlayalım.

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 42.bölümüyle sezonu açmış ve Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük, Deli Hikmet'in evini basarak Polat Alemdar'ın ekibine ve ailesini yaktı geçti. Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük'ün Hikmet'in evini yakmasıyla Polat Alemdar ve ailesinden ölenler bir yana; fiziksel ve psikolojik olarak zarar görenler Kurtlar Vadisi Pusu 'da en çok dikkat çeken durumlar arasında yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük'ün Deli Hikmet'in evini basmasıyla;bir kolunu kaybeden Erhan,bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu 'da en çok zarar gören karakterler arasında yerini aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu sezon Polat ve ekibinden iyice kopan ve ister istemez dışlanan Erhan; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bilinen ve sevilen en yeni ve acımasız düşmanı İskender Büyük'e içten içe nefret ve öfke besledi.Ve bu öfkeyi Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 61.bölümünde İskender Büyük'ü vurarak kendi açısından bastırmış olsa da; Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Polat abisini ve ekibini bir hayli zor duruma sokmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender'i vurmasının ardından Polat tarafından polise teslim edilen Erhan; Kurtlar Vadisi Pusu 'ya geçtiğimiz bölümler içerisinde giren Cevat Akarsu tarafından kaçırıldı. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 63.bölümünde(Sezon Finali) Erhan'ı Cevat'ın elinden alan Polat; Erhan'ı kurtardıktan sonra polisler tarafından tutuklanmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sezon finalinde başbakanı kurtarmak için; emniyetten kaçan Polat Alemdar vurulmuş ve Kurtlar Vadisi Pusu sezon finaline girmişti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da önümüzdeki sezon Erhan'ın akıbeti ne olur? Erhan İskender Büyük'ü vurmanın diyetini hapiste yatarak mı yoksa;ölerek mi öder?

Bütün bu soruların cevabı yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yeni bölümlerinde.

0 Comments:

Post a Comment