Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan 61.bölümüyle nefesleri kesti.

Kur Kurtlar Vadisi Pusu 'nun vazgeçilmez karakteri Polat Alemdar'ın ailesiyle yaşadığı sorunlarda göze batar cinstendi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da,babasına söz veren Polat,Hoca ve Kumandan'ı sorgularken verdiği sözü göz ardı etti ve ailesiyle birlikte yiyeceği akşam yemeğine katılmadı. Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat Alemdar'ın babası Ömer baba ise;Polat'ın sözünde durmamasına çok kırıldı ve Polat'ın suratına bile bakmadan evi terketti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz bölümlerde Ebru öğretmenle evlenen Polat,ardından eşiyle de arasını bozdu. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yeni yengesi Ebru,evde yanlız kalmak istemediğini ve korktuğunu söylemesine karşı;Polat'ın sert tepkisiyle karşılaştı. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun Polat Alemdar'ı eşine,bunları bilerek benle evlendin dedi ve evden ayrıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük,Polat Alemdar'ı içeri tıkmak ve ondan tamamen kurtulmak için fırsat kollarken,Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi Pusu 'da şahit olarak babasını göstermesi ve babasının ise yalancı şahitlik yapmaması üzerine Polat Alemdar'ın işleri iyice sarpa sarmaya başladı.Belki de önümüzdeki bölümlerde Kurtlar Vadisi Pusu 'nin Polat abisini hapiste bile görebilcez.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bunlar yanaırken;herker İskender Büyük bir Polat'ın ailesiyle arasına girmemişti dedirtti. Kurtlar Vadisi Pusu 'ya girdğinden beri Polat' a ve ekibine ağır kayıpkar verdiren İskender Büyük,Polat Alemdar'ın ailesiyle arasına girme sebebi oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki bölümlerde bize neler göstercek belli değil ama;Polat Alemdar'ı ilerleyen bölümlerde hiç te kolay zamanlar beklemediği açık.

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi Şeyda

0 Comments:

Post a Comment