Kurtlar Vadisi Pusu 'da Sezon finaline adım adım yaklaşılırken meydana gelen gelişmeler izleyici şaşırtıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 61.bölümünde İSkender Büyük'ün Erhan tarafından vurulmasıyla haftanın finalini yapan, Kurtlar Vadisi Pusu ,bu haftaki bölümde anlattığı konularlada dikkatleri yine üstüne çekmeyi başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu hafta,dikkat çeken karakterlerden biride;İskender Büyük'ün kızı;Funda oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en acımasız isimlerinden olan İskender Büyük Funda'nın kızı olduğunu öğrenince onu kendi yanına zorla aldı.Babasına karşı hiç bitmeyen bir kin ve öfke biriktiren Funda ise;Kurtlar Vadisi Pusu'nun acımasız ismi İskender Büyük'e evini dar etti.

Ardından Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Davut Tataroğlu'nun kızı ve İskender Büyük'ün sevgilisi İnci Tataroğlu'nun gelip, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en yeni karakterlari arasında yerini alan Funda'yı götürmesiyle İskender Büyük'ün ev hapsinden kurtulan kız; İnci Tataroğlu'yla yemeğe çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu 'da final sahnesinde Erhan İskender Büyük'ü her ne kadar vursa da;İSkender Büyük'ün ölme olasılığının çok düşük olduğunu tüm Kurtlar Vadisi Pusu seyircisi farkında.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük'e (Yani babasına ) duyduğu öfke ve kinle göz önünde olan bir karakter olan Funda;akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'n un 61.bölümünde İskender Büyük'ün vurulmasından önce,İnci'ye,babasının en büyük düşmanının kim olduğunu soran Funda,belki de Kurtlar Vadisi Pusu 'da gelmiş geçmiş en acımasız düşmanı skorunu elinden bırakmayan İskender Büyük'ün sonun hazırlayan karakterler arasında yer alacak.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu sezon finaliyle; bu perşembe ekranlarda son kez olacak.

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi Şeyda

0 Comments:

Post a Comment