Kurtlar Vadisi Pusu muhteşem bir sezon finaliyle bu sezonu da kapattı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 63.bölümü her ne kadar beklenilenin altında bir aksiyon gösermiş olsada,akıllarda bıraktığı soru işaretleri sezonun başında tüm Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisini ekranlara kilitleyecek gibi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da akıllarda soru işareti bırakan en önemli konu ise Yalçın Bulut'un ortadan kaybolması oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 63.bölümünde Mehmet Fikret'in;Davut Tataroğlu'na Yalçın Bulut'un yerini söylmesiyle heyecanlanan Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi;Yalçın Bulut'u hastanedeki odasında olmadığını görünce bir o kadar rahatladı..

Ama akıllara takılan soru; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun olmazsa olmazlarından ve Memati Baş'ın sevgili ortağı Bulut'u kim kaçırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da;Polat ve bütün ekibinin içeri alınmasıyla;hastanede Polat'ın ekibinden ve tarafından kalan tek isim Asu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz bölümlerde;Hakan'ın da ortadan kaybolmasının arkasından da çıkan isim; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bilinen ve sevilen bayan karakteri Asu çıkmıştı.

Şimdi Kurtlar Vadisi Pusu 'da akıllarda kalan soru;Bulut o halde hastaneden nasıl kaçtı? Ya da Bulut'u hastaneden kaçıran ya da kaçıranlar kimler?

Tüm bu soruların cevabi yeni seoznda Kurtlar Vadisi Pusu 'da.

0 Comments:

Post a Comment