Kurtlar Vadisi Pusu 62.bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Erhan'ın İskender Büyük'ü vurmasıyla haftanın finalini yapan Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu hafta Polat Alemdar ve ekibinin polisten kaçışını izledik.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat Alemdar'ın polislerle kovalamacası dizideki aksiyonu arttırırken;Deli Hüsnü ve Muro'nun diyalogları ise; Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz bölümlerde;Polat Alemdar'la yollarını ayıran Muro, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bu hafta yayınlanan yeni bölümünde örgüt için çalışan biriyle yaptığı görüşmede;geri dönmesi için Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Polat Alemdar ve ekibini yok etmesi istendi.

Ancak buna izin vermeyen ve vermeyecek olan bir isim Muro'nun karşısındaydı.
Kurtlar Vadisi Pusu 'ya girdiğinden beri ilginç sözleri,garip ve bir o kadar da işe yarayan tesadüfleri ve Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat ve ekibinin en zor anlarında imdadına yetişen Deli Hüsnü Muro'nun peşini bırakacağa benzemiyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 'da;Muro ile karşılaştıoğı ilk andan itibaren ;Muro'nun içindeki insan sevgisine dikkat çeken Deli Hüsnü ; Kurtlar Vadisi Pusu 'da önümüzdeki bölümlerde de içindeki Muro sevgisine engel olamayacağa benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu her Perşembe,kendi saatinde,kendi kanalında Show Tv'de..

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi Şeyda

0 Comments:

Post a Comment