Kurtlar Vadisi Pusu 62.bölüm yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki özellikle son 5-6 bölümdür dizi gerçekten eski kimliğine yakışır şekilde;hem aksiyon sahnelerinin bol olduğu hem de yine gündeme keskin mesajlar veren içeriği ile müthiş bir heyecan fırtınası şeklinde devam ediyor..

İskender Büyük'ün vurulması ile biten geçen bölümün finalinden sonra dizinin fanatiklerinin merakla beklediği soru yanıtını çabuk buldu..İskender ölmedi ama suyu epey ısınmışa benziyor..

Zira dizide medya gücünü elinde bulunduran Davut Tataroğlu'nun Başbakan ile görüşmesinde İskender'in akıbeti ile ilgili sorduğu soruya aldığı yanıt İskender'in resmi görevinden alınacağına işaret etti.

Bunu duyan İskender Büyük'ün Başbakan ile ilgili iması gerçekten tüyler ürperten cinstendi.

Polat Alemdar ve ekibi ise içinden çıkılması zor bir kıskacın içine girdiler.Erhan'ın hissi davranarak İskender'i vurmasına önce içerlenen Polat,daha sonra yine kardeşi gibi sevdiği Erhan'ı bağrına basmakta gecikmedi.

Polat Alemdar ve ekibi köşebucak kendisini yakalamaya çalışan polislerden kaçarken,diğer yandan Rıdvan albayın bildirdiği İskender'in gizli adreslerine yaptığı operasyonlardan istedikleri sonucu alamadılar..

İhtiyarlar heyetinin toplantısında ise yine gündeme ilginç göndermeler vardı.Özellikle Türkiye'nin Amerika'nın müttefiki olmasının diğer büyük güçleri;özelliklede Rusya'yı tedirgin ettiği öne sürülerek,ezeli düşman olarak görülen Rusların her zaman olduğu gibi yine terör örgütüne destek vereceği üzerinde duruldu..

Dizinin bu bölümünde iki diyalog gerçekten dikkat çekiciydi.

Birincisi İskender'in ölüme giderken bile iktidar hırsı ile yanarak yakın adamı Kenan'a yapması gerekenleri söylemesi.

İkincisi ise Polat'ın bu koşuşturmadan yorulmasından mıdır,yoksa Ebru'nun gösterdiği büyük sadakatten midir,yoksa bir anlık gafletten dolayı mıdır bilinmez;eşi Ebru'ya ''Seni seviyorum Elif '' diyerek eski sevgilisinin ismi ile hitap etmesi oldu..

Dizi; fanatiklerini yine bir hafta boyunca merakla bekletecek bir finalle noktalandı.

Savcılığa sevkedilmek üzere yola çıkan Erhan'ı kibritçi olarak nam yapan Cevat ele geçirdi ve bu olayın sorumlusunun Polat Alemdar olduğunu medya yolu ile haber vererek Polat'ı daha zor bir duruma düşürdü..

Şimdi merak edilen Erhan'ın akibetinin ne olacağı.

KurtlarVadisi-Pusu .Com Haber Servisi POL@T_ALEMDAR

0 Comments:

Post a Comment