Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon yine bomba gibi bölümlerle ekranlarda oldu ve geçtiğimiz haftalarda 63.Bölümüyle sezonu kapatan Kurtlar Vadisi Pusu ; önümüzdeki sezonda bomba gibi bölümlerle karşımızda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu sezon hangi karakter; ne performans gösterdi, neler yaptı, Kurtlar Vadisi Pusu 'da kim öldü, kim kaldı bunun analizini yapalım.

Kurtlar Vadisi Pusu ’da karakter analizimize Kurtlar Vadisi Pusu ’da ilk bölümden beri ekranlarda gördüğümüz ve kısa süre içinde Kurtlar Vadisi Pusu ’nun sevilen karakterlerinden olan Deli Hüsnü ile devam ediyoruz.

Kurtlar Vadisi Pusu ’da bu sezon daha çok; en zor anlarda Polat ve ekibine Hızır gibi yetişen Deli Hüsnü; Kurtlar Vadisi Pusu izleyicini hem güldürdü hem de gönlüne taht kurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu ’da bu sezon daha çok Muro ve ekibiyle yakınlaşmasıyla ön planda yer alan Deli Hüsnü; Kurtlar Vadisi Pusu ’nun Muro Başkanının İçindeki İnsan Sevgisine yürekten inanarak onu; doğru yola ulaştırmakla uğraştı. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisinin ekran başında gülerek izlediği bu sahneler Kurtlar Vadisi Pusu ’da unutulmayanlar arasına gireceğe benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu ’nun sezon finalinden önceki birkaç bölümünde ise; Muro’nun örgüte geri dönmek için başvurduğu her işe çomak sokan Deli Hüsnü; sonunda Kurtlar Vadisi Pusu ’nun sempatik ismi Muro’yu alt etmeyi başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu ’da bu sezon Deli Hüsnü’den akıllarda kalanlar ise; Muro ve ekibiyle olan ilginç diyalogları, Polat’ı ve ekibini çileden çıkaran açıklamaları, en zor zamanda ettiği yardımlar ve o sempatik tavırları kaldı.

Kurtlar Vadisi Pusu ’da önümüzdeki sezonda yer alacağa benzeyen Deli Hüsnü; yeni sezonda da biz Kurtlar Vadisi Pusu seyircisinin karşısında olacak.

0 Comments:

Post a Comment