Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Bildiginiz Üzere İskenderin Garip Bir Sekilde Hapishaneden Kacarak Polat ın Bulundugu Ve Hikmet e Ait Evi Atese Vermesi İle Bitmişti ?

Şimdi .. Konuya Bu Husustan Gırecek Olursak .. Soracagımız Soru "Polat Ve Ailesi Oradan Nasıl Kurtulacak ?" Şeklinde Olacaktır ..

-Polat Ve Ailesi Oradan Muhakkak Kurtulacaktır .. 1.Sebep .. Polat ın Adamlarını Sanki Boyle Bır Olay Olacakmıs Gibisinden Israrla Dısarıda Tutması .. 2. Sebep İse Daha Önce Sitemizde de Açıklıga Kavusturdugumuz Pencere Meselesi .. Bu Kanıyı Haklı Cıkaran Husus İse Evin Sadece Ön Kısmının Alevler İcerisinde Kalması Ve Polat Alemdar ın Hemen Arkasındaki Pencere ..

Ve Gelelim Kurtlar Vadisi nin Yeni Sezonda Nasıl Bir Hal Alacagına ...

Kurtlar Vadisi Pusu nun Gecen Sezonlarındakı Bır Tek Ozellıgını Hatırlamamız Ilerısı Icın Tahminlerimizde Bizim İşimizi Kolaylastıracaktır .. O Da Kurtlar Vadisi nin Güncel Bir Dizi Olması ..
Evet Kurtlar Vadisi Güncel Bir Dizi .. Bu Yönden Kurtlar Vadisin de Yeni Serzonda Neler Olacagı Tahmin Edilebilir ..

Bu Baglamda Kurtlar Vadisi Pusu da Bu Sezon ;

-Ergenekon Terör Örgütü Ve İlişkileri

-Ülke İçindeki Yolsuzluk İddaaları

-Derin Devlet Ütopyasının (Bana Göre) Son Durumu

-PKK Terörü

-Çeteleşmeler

-Kaçakçılık Ve Karapara

Gibi Konular Yine İşlenilmeye Devam Edilecektir .. Bunun Yanında Sezon İçinde Önemli Suikastler Günümüze Uyarlanıp İzleyiciye Aktarılabilir..

Öte Yandan Kurtlar Vadisi nin Bu Sezon ki Rayting Mücadelesi Zorlasıyor Gibi Gorunuyor .. Gerek Günlere Dagılan Yeni Ve İddaalı Dizilerin Haftalık Yarısta Kurtlar Vadisini Zorlaması , Gerekse Persembe Günlerinde İki Buyuk Yapımın Annem Ve Aşk-ı Memnu nun Kurtlar Vadisi Pusu yu Zorlaması Kacınılmaz Olabilir ..

Bu Gelişmelerin Yanında Muro Üzerine Kurulu Bir Sinema Filmi de Pana Film Tarafından Sezon İçerisinde Gösterime Girecek .. Bu Sinema Filmi nin Diziye Nasıl Bir Soluk Getirecegi Merak Konusu

www.kurtlarvadisi-pusu.net

www.kurtlar-vadisi-pusu.com


0 Comments:

Post a Comment