Cep telefonlarından dertli

Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzunlar, sokakta dilediği gibi hareket edemediğini, cep telefonlarının fotoğraf çekme özelliğinden çok dertli olduğunu söyledi.

Cine 5'te yayınlanan Cine City programına konuşan Kurtlar Vadisi dizisinin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar, sokakta vatandaşların kendisine yönelik tepkilerini anlattı.

Sokakta vatandaşlardan farklı tepkiler aldığını anlatan Uzunlar, "Çok sevgi dolu şeyler de yaşıyorsunuz. Sevgi dolu insanlarla, hiç tanımadığınız insanlarla tanışmak, konuşmak diğer insanların çok sık yakalayacağı şey değil. Ama bunun yanı sıra çok rahatsız edici şeyler de yaşanabiliyor. Özellikle cep telefonunun fotoğraf çekebilme özelliğinin çok yaygınlaşması ve herkesin bunu kullanmak istemesi bazı bulunduğunuz konumlarda sizi zorluyor. Ama sonuçta kimseyi kırmamaya çalışıyorsun" diye konuştu.

Sokakta vatandaşların gösterdiği tepkilerden çok şeyler öğrendiğine değinen usta oyuncu, zararını ise şöyle anlattı:

"Galiba ben şu şansımı da kaçırıyorum; İskender hafızalarda olduğu için sokakta insanlara bakmak, rahat rahat dolaşmak ve bazen yapayalnız olmak istersiniz. Bu şansınız pek olmuyor."

Sokaktaki vatandaşların 'İskender' karakteri ile karşılamayı umduğunu belirten Musa Uzunlar, farklı bir karakterle karşılaştıkları için şaşırdıklarını anlattı.


0 Comments:

Post a Comment