Ergenekon ile birlikte yakın tarihin karanlıkta kalmış birçok olayı aydınlanmaya başladı.

İddianamede yer alan bir çok karanlık ilişki, rating rekortmeni 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde daha önce işlenen konularla olan bire bir benzerliği ile dikkat çekiyor.

SENARYOYU MİT Mİ YAZIYOR
Ergenekon İddianamesi'nin ortaya çıkması ile birlikte ortaya çıkan ilişkiler ağı, Vadi seyircileri arasında "Acaba dizinin senaryosunu mu MİT mi yazdırıyor, yoksa savcı Zekeriya Öz Kurtlar Vadisi fanatiği mi?" sorusunun sorulmaya başlanmasına yol açtı.

SON FRAGMANINDA ERGENEKONCULARA MESAJ
Yakında ekrana geri dönecek olan Kurtlar Vadisi son fragmanıyla şimdiden olay yarattı. Polat'ın Ergenekonculara üstü kapalı mesajları ulusalcıları kızdıracağa benziyor.

İşte o diyaloglar:
- Siz kendinizi satılığa çıkarmışsınız , herkesi bir şey satar zannedersiniz. SİZİN DÖNEMİNİZ BİTTİ!..
- Devlete düşman gerek..
- Siz varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok.
- Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin..



POLAT AKP'NİN ADAMI
ENSONHABER aylar önce Kurtlar Vadisi Pusu’da DANIŞTAY SALDIRISI'nın çözüldüğü bölümü yayınlamıştı. O bölümde Danıştay saldırısı devletin içindeki bir çetenin işi olarak gösterilmişti. O dönemde dizinin AKP'nin psikolojik harekatına hizmet ettiği, dizinin ana karakteri Polat Alemdar'ın AKP'nin adamı olduğu yorumları bile yapılmıştı.


1 Comment:

  1. Adsız said...
    arkadaşlar ne olusunuz yeni frogramı ve özeti verin artık hade ya biraz elinizi çabuk tutun yaw çok merak ettim yeni bölüm nasıl başlayacak diye

Post a Comment