Aydın Doğan'ın İÇGÜVEYSİ SEN SUS



Vatan gazetesindeki köşesinde “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisi”nin ismini vererek, "Devlet bu filmi engellemeli" diye yazan Yiğit Bulut'a Kurtlar Vadisi ekibinden çok sert bir yanıt geldi.


“'KÖŞE-YAZAMAZ'I BİZ MUHATAP ALMIYORUZ, SİZ DE ALMAYIN!"
Kurtlar Vadisi ekibinin avukatları aracılığı ile yaptıkları açıklamada, Vatan isimli gazetenin Yiğit Bulut isimli çalışanı daha ÇEKİLMEMİŞ, vizyona GİRMEMİŞ bir filmi devlet engellemeli diye bir fikir öne sürebiliyor… Bu fikri nasıl öne sürüyor? Bu ülkede ifade özgürlüğü (yani aslında köşe yazma özgürlüğü) olduğu için! Biz bundan böyle fakir ve ifade özgürlüğünü sadece kendisine isteyen “köşe-yazamaz”ı ve onun gibileri muhatap almama kararındayız… Siz de muhattap almayın" denildi.

KURTLARDAN BEL ALTI VURUŞ
Yiğit Bulut hakkında sert ifadeler içeren açıklamada, Yiğit Bulut'un 'şöhret' ve 'para' için Kurtlar Vadisi'ne saldırdığı öne sürüldü. Açıklamada ayrıca Bulut'un evlilik ilişkisine de imalı bir göndermede bulunularak, Doğan Grubu gazetelerinde yazmasının Aydın Doğan'la olan akrabalığından kaynaklandığı ima edildi.

Açıklamanın ilgili bölümü şöyle: Kurtlar Vadisi çok sayıda insanı meşhur yaptı… Kurtlar Vadisi’ne küfrederek çok sayıda insan meşhur olmaya çalıştı… Kurtlar Vadisi’ne küfredilsin diye çok sayıda kuklaya paralar dağıtıldı… Bu “köşe-yazamaz” Kurtlar Vadisi’ne küfretmeyi sürdürürse muhakkak istediği bir şeylere ulaşacaktır: a) para b) şöhret ya da uşaklık edeceği güçlü patronlar… Tanrı herkese istediğini versin; yazamaz yazar’a para, şöhret ve güçlü kuvvetli patronlar versin, bir ömür “İÇGÜVEYSİ”nden hallice olsun ama ne yazarsa yazsın, biz onu muhatap almıyoruz, lütfen siz de almayın…

Bilindiği gibi Yiğit Bulut, Aydın Doğan'ın bacanağı olan, eski Kültür ve Turizm Bakanlarından ve halen Radikal'de yazılar yazan Namık Kemal Zeybek'in kızıyla evli.

BULUT'A ERGENEKONCU SUÇLAMASI
Açıklamada ayrıca, "Bu çeteci zihniyet daha önce de dizimizi kara propagandayla engellemeye çalıştı. Yandaşlarının bir kısmı bugün cezaevinde bulunan bu çetecilere bu sefer fırsat vermeyeceğiz" denilerek, Vatan yazarı Yiğit Bulut Ergenekon çetesi ile ilişkilendirildi.


0 Comments:

Post a Comment