Öztürk hangi karaktere benzetilmekten rahatsız?
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli yüzbaşı Zekeriya Öztürk ile cezaevinde evlendiği eşi gazeteci Güler Kömürcü, 26.10.2007 tarihinde yaptıkları bir telefon görüşmesinde Kurtlar Vadisi'nde bir karakteri tartışmışlar. İddianamede yer alan görüşmede Öztürk, dizide tetikçileri eğiten emekli asker Zafer'in yardımcısı Hüseyin'e benzetilmekten duyduğu rahatsızlığı anlatıyor.

Görüşmede; Öztürk, "....Kurtlar Vadisi'nde Muzaffer yok. İyi misin? Benim Hüseyin'le ne ilgim var" diyor. Kömürcü ise "Ya açık konuşmak gerekirse Hüseyin tiplemesini sana benzetmeye çalışıyorlar" yanıtını veriyor. Bunun üzerine Öztürk, "Hüseyin'in oradaki rolü ne" diye soruyor. Kömürcü ise "Söylüyorum ya teşkilatın içerisine bir grubun sızdırması, Zaferin yardımcısı, sonra diyorlar ki bak bunu sızdıranlar hakim olamazsak öldürür müsünüz öldürürüz deniyor" cevabını veriyor
Öztürk'ün "Ha anladım o yüzden de kalkıp telefonda da diyorsun ki hepinizin içeriye tıkılması lazım" ifadesi üzerine Kömürcü, "Hayır. Hüseyin ve adamlarının ve Zafer'in ve bilmem neyin" diyor. Öztürk, "Sen böyle bir şey konusunu niye telefondan yayın yapıyorsun" sözleriyle Kömürcü'ye kızıyor.

0 Comments:

Post a Comment