Fragman Yayınlandığından Beri Tartışılan Konulardan Biride İskender Ölecekmiydi.Bu Soru Cevabını Bulmadan Bölüm Bitti.
Ama Diğer Bir Tartışma Konusu İskenderi Kim Vurdu Konusu Aydınlandı.Salı Gününden Beri Tartışılan El İSkenderin Tek Kolsuz Bıraktığı Namı Değer ''Güllü Erhan'' dı.
Erhan Vurdu Bitti.
Ama Burdada Sorular Bitmedi
İskender Ölecekmi?

Akıllarda Bu Sorular Kaldı.
Sezon Fnali Bölümüne Kafalarda Pek Çok Soru İşareti Bırakan Bir Bölümle Giren Vadi.Sezon Finalinde Bu Soru İşaretlerini Kaldırıp Hangi Soru İşaretlerini Koyacak Bilinmez Ama Vadiciler Yine Ekrana Kitlenecek.

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi UMUTBABA


Cevat Cephesinde İşler Yolunda Gidiyor.Memati'nin Ortağı Mehmet Fikretle'le Konuşan Cevat Polat Ve Ekibinin Söyledği Saatte Orda Olmasını Söyledi.
Mehmet Fikret'de Durmadan Memati'nin Yanına Gitti.
Ve Cevat'ın Söylediklerini Söyledi Polat Şüphelendi Aslında Haklıydı,Ama Mehmet Fikret Her Zaman Dediği Repliği ''Demedimmi İbrahim Polat Şüphecidir,İşi Kurcalar'' Diyerek Sıyırıp Attı.
Gece İse Polat Cevata Pusu Kurmuştu.Ancak Cevat Yine Ne Yaptı Etti.Pusu Kurulduğunu Öğrendi.
Akıllarda Şu Kaldı;

Polat mı Kazanacak ? Cevat mı?

KurtlarVadisi-Pusu .Com Haber Servisi UMUTBABA

Vadiciler Sezon Finaline Bir Hafta Kala Derin Düşünceler İçine Dalmaya Başladı.Yıldız'ın İhtiyarların Adamı İlan Ettiği Bulut Kefeni Ucundanda Olsa Yırttı.Vadiciler'in Merak Ettiği Konu Bulut Kefeni Yırtıp İntikamını Alacakmı?Yoksa Son Bölümlerde Artan Ölümlerden Odamı Nasibini Alacak?

KurtlarVadisi-Pusu .Com Haber Servisi UMUTBABA


Kurtlar Vadisi Pusu Dün Akşam Yayınlanan Bölümünde Yine İzleyenlerini Şaşkına Çevirdi.

Çoğu Vadi Severin Cevat Dediği El Erhan'ın Çıktı.
Hoca İse Beklenmedik Bir Şekilde Gladio'ya Hizmet Ettiğini Açıkladı.
Memati Akılcıl Bir Yolla Bulutu Kaçırdı.
Cevat İse Çelik Yelekle Kurtuldu.
İbrahim Velid Abisini Geçen Bölüm Vurdu.Bu Bölüm Öldüğü Kesinleşti.
Yayınevinde İse Cevat Polat Ve Ekibini Büyük Bir Oyunun İçine Çekti.
Ömer Baba O Kadar İbretlik Konuşmaya Rağmen Malesef Polat'ı Anlamakta Güçlük Çekti.

KurtlarVadisi-Pusu .Com Haber Servisi UMUTBABA


Kurtlar Vadisi Pusu Bu Haftada Ekranları Sarsacak Bir Bölümle Ekranlara Geliyor.

Geçen Hafta Polat Alemdarın Cavit Akarsunun Kardeşi Cevat Akarsuyu 3 Kurşunla Vurduğu Sahnede Biten Vadide Bu Hafta Neler Olucak?

Vadiye Bu Bölüm Kimler Veda Edecek?

Cevat 3 Kurşundan Nasıl Kurtuldu?

Hoca Ve Kumandan Polat Alemdara Ne Anlatacak?

Polat Alemdarın Sıradaki Hedefi Kim?

İskenderi Kim Vuruyor?İskender Ölecekmi?

Ayrıca Bu Hafta Vadiye Turgut Özal'da Konuk Oluyor.

Bunlar Bile Sizi Heyecanlandırdı Değilmi O Zaman Bu Akşamki Bölümü Kaçırmayın Derim.

Kurtlar Vadisi Pusu Bu Akşam Saat:20.00'da Show Tv'de

Sakın Kaçırmayın

KurtlarVadisi-Pusu .Com Haber Servisi UMUTBABA

Kurtlar Vadisi Pusu 61.Bölüm İndir


Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftada olduğu gibi;bu haftafa heyecan dolu bir bölümle izleyicinin karşısında olcak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en agresif ve en sevilen karakteri hiç şüphesiz Memati Baş. Polat Alemdar'ın söylemesiyle aldığı limanda Memati Baş'ın iki ortağı oldu.Bunlardan ilki ve her daim ortağı olan Bulut,ikincisi ise Fikret Hazarbeyoğlu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Memati Baş'ın kurduğu ortaklıklar bir süre sonra;ortaklıktan öte bir hal almaya başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Yalçın Bulut rolüyle izleyici karşısına çıkan;Bulut karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisinin Kalbinde Taht Kuran Yalçın Bulut,Memati Baş'ın 2 ortaklarını ilki.
Kurtlar Vadisi Pusu 'da,Mematiyle kurduğu ortaklıkta bir süre sonra karşılıklı dostluk şekilde süren,hatta İskender Büyük'ün, Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati'yi aldığı süre zarfında öldü haberine üzülen Bulut; Kurtlar Vadisi Pusu efsanesinde unutulmayacaklar arasında yerini aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati Başı'ın ikinci orağı ise;Fİkret Hazarbeyoğlu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'da Bulut'la ortaklığını kağıt üzerinde bitiren Memati;bir süredir Fikret Hazarbeyoğlu ile ortaklığını sürdürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati ile ortaklığında yaşanan en önemli gelişme ise;Fikret Hazarbeyoğlu'nun Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Memati Baş'ı,Cevat Akarsu hakkında bilgilendirmesi ve dikkatli olması gerektiğini söylemesi oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati'yi uyarmasından sonra abisiyle arası açılan,Fikret Hazarbeyoğlu geçtiğimiz hafta ki bölümde abisini öldürdü.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sevilen ismi Memati Baş'ın ortaklarıyla kurduğu samimi ve dürüst bu dostluklar izleyicinin keyfini yerine getiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun belkide en çok sevilen sahneleri arasına giren liman sahneleri, Kurtlar Vadisi Pusu 'da Memati Başı'ın farkını ve samimiyetini bize gösteriyor.


Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftaki bölümüyle yine nefesleri kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 60.bölümünde Cevat Halo'nun kafasını;Ebru'ya yollamasıyla başlayan heyecan;Polat'ın Hoca,Kumandan ve Cevat'ın toplandığı yeri basmasıyla bitti.

Bütün bunlar bu yana; Kurtlar Vadisi Pusu 'da dikkat çeken şeyler de oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sevilen ismi Polat Alemdar geçen haftaki bölümde izleyicilerinin anlam veremdiği davranışlarda bulundu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun;Polat Alemdar'ının ilk olarak göze batan davranışı Ebru'ya karşı kayıtsız olması.
Beklenmedik bir şekilde Ebru ile evlenme kararı alan Polat Alemdar,eşine karşı hiç düşünceli davranmıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yeni İskender'i Cevat'ın;Halo'nun kafasını Ebru'ya düğün hediyesi olarak göndermesinin ardıından,hiç yaşamadığı şeyler yaşayan Ebru,eşini istediği ve olması gerektiği zaman yanında bulamadı.Ta ki; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun Ömer Babası Polat Alemdar'la konuşana kadar...
Kurtlar Vadisi Pusu 'da ikinci dikkat çeken yan ise;Muro'nun Polat'a uzattığı barış ve dostluk elini geri çevirmesi oldu.

Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu 'da en zor zamanlarını geçirirken ve kimseye güvenemediği anlarda Muro'nun yardımı ona hep ulaştı. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik üçlüsü Muro,Çeto ve Yıldırım üçlüsünden;Yıldırım Polat'a ettikleri yardımın uğrunda öldü.Ama Kurtlar Vadisi Pusu 'da hiçbir zaman kimseye borçlu kalmayan Polat Alemdar,Muro'nun elini sıkma zahmetinde bile bulunmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da önümüzdeki haftalarda neler yaşanır bilinmez ama;bu davranışlar Kurtlar Vadisi Pusu 'nun Alemdar Polat'ına hiç yakışmadı..

Kurtlar Vadisi Pusu,Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm





İşte Kurtlar Vadisi Pusu 61.Bölüm Özeti..



Polat Alemdar’ın kurşunlarına hedef olan Cevat, sağ kurtulmayı nasıl başaracak?

Aynı baskında ele geçen İskender’in kurmayları Hoca ve Kumandan, Polat Alemdar’a neler anlatacak?

İskender, konseyindeki adamları Polat’ın eline geçince, ne yapacak?

Hoca ve Kumandan’ın, hem Polat’ı ve hem de İskender’i şaşırtacak şok itirafı ne olacak?

Ve İskender Büyük, sonunda hangi sürpriz ismin kurşunlarına hedef olacak? İskender ölecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, 28 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 61. bölümünde olacak…

Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Resimlerini Bu Başlık Altında Bulabileceksiniz.











İşte Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Özeti..

Memati ve Kazım, içine düştükleri yangından kurtulabilecek mi?

Cavit’in kardeşi Cevat, abisinin intikamını almak için nasıl bir vahşete imza atacak? Cevat’ın Ebru için hazırladığı kötü sürpriz ne olacak?

Hoca ve Kumandan’la ilişkileri gergin olan İskender Büyük, Funda’nın kendi kızı olduğunu öğrenince ne yapacak? İskender Büyük’ün babası olduğunu öğrenen Funda’nın tepkisi ne olacak?

Yıldırım’ın ölümünün ardından Muro ve Çeto yola nasıl devam edecek?

Davut Tataroğlu’nun sağ kolu Bulut’la ilgili öğrendiği şok edici gerçek ne olacak? Bulut ölecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, 21 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu ’nun 60. bölümünde olacak…


Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yine Nefes Kesecek Bir Bölümle Ekrana Geliyor!

Memati ile Kazım Kurtulacakmı?

Muro Yine Neyin Peşinde?

Bulut Ölüyormu?

Polat Alemdar Emniyete Ne İçin ve Neden Gitti?

Tüm Bu Soruların Cevabı 21 Mayıs Perşembe Akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 'da Olacak..

Kurtlar Vadisi Pusu haftaki bölümüyle yine nefesleri kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Halo'nun öldürdüğü Cavit Akarsu'nun kardeşi,Cevat diziye girdi ve ortalığı birbirine kattı.

Ayrıca; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en kötü düşmanları arasında yer alan İSkender Büyük ile ilgili gelişmelerde ; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bu kafta dikkat çeken sahneler arasındaydı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da İskender Büyük karakterinin en büyük destekçiler arasında olan;Hoca Ve Kumandan,İskender Büyük'e oturduğu koltuğun hakkını vermezse;bu koltuğa getirildiği gibi alınacağını söyledi.Buna karşılık İskender Büyük ise; onun yerine Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sevilen karakteri ve kendisinin en büyük düşmanı Polat Alemdar'ın getirilmesini önererek odadan ayrıldı.Ayrıca; Kurtlar Vadisi Pusu 'Da İskender Büyük bir kaç bölümdür dinlediği Polat Alemdar ve ekibini artık dinlememe kararı vererek kendini geri çekti.


Görülen o ki; Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat Alemdar ve ekibine en büyük zararı veren İskender Büyük'ü önümüzdeki bölümlerde zor zamanlar bekliyor.Şimdilik Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ve İSkender Büyük'ün akıbeti bilinmiyor.

Tüm sorular ve cevaplar; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun önümüzdeki bölümlerinde bizlerle olcak.


Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan 59.bölümüyle bu hafta nefesleri kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 'ya giren Cavit Akarsu'nun kardeşi Cevat;heryeri yakıp yıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüme hiç şüphesiz damgasını vuran ve Kurtlar Vadisi Pusu tarihine yazılcak olana bir ölümde bu bölümde en acımasız şekilde karşımızda oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik ve komik isimlerinden;Muro'nun ekibinin olmazsa olmazlarından Yıldırım; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yeni canisi Cevat'ın kurbanlarından biri oldu.Cevat;Yıldırım'ı,Muro ve Çeto'nun gözleri önünde cayır cayır yaktı.Akıllarda ki en büyük soru ise; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en masum ve saf karakteri olan Yıldırım'ın neden bu şekilde öldürülüp,diziden çıkarılmasıydı.

Bunun iki sebebi olabilir; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik ismi Muro diziden çıkıyor;ya da Kurtlar Vadisi 'nin bir numaralı ismi Polat Alemdar'ın saflarına tamamen geçcek ve Polat Alemdar'ın adamı olcak.

Kurtlar Vadisi 'nde ne zaman ne olur;bunu tahmin etmek zor,ama anlaşılan o ki; Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisini bundan böyle aksiyon ve heyecan dolu bölümler ve süprizler bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bu hafta yer yerinden oynadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'ya geçen hafta Halil İbrahim Kapar(Halo)tarafından kafası kesilerek öldürülen Cavit Akarsu'nun kardeşi,Cevat karakteri dahil oldu.


Kurtlar Vadisi Pusu 'ya girdiği andan itibaren;dizide terör estiren Cevat;dizide neredeyse oyuncu bırakmadı..

Kurtlar Vadisi Pusu 'da ilk olarak;kardeşinin hayatta kalan 7 korumasını bir kulübenin içinde cayır cayır yakan Cevat;ardından abisinin katillerinin peşine düştü..Cevat'ın terör rüzgarından Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sempatik isimleri Muro ve ekibi de nasibini aldı.Muro ve ekibinin en küçük elemanı ve Kurtlar Vadisi Pusu 'nin sevilen klarakterlerinden Yıldırım'ı diri diri yakarak öldürdü.

Ardından Kurtlar Vadisi Pusu 'nun vazgeçilmezi Polat ve ekibinden Halo ve Memati'ye saldıran Cevat;Halo'nun kafasını keserken,adamları ise;Memati ve Kazım'ı bir kulübede yakarken, Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümünün finalini yaptı..

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine girdiğinden beri;Polat ve ailesine büyük darbeler veren İSkender Büyük'e bile kafa tutan Cevat, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun unutulmayacak düşmanları arasında ki yerini çoktan aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da sadece bir bölümde ortalığı yakıp yıkan Cevat,yaptıklarıyla hem İskender'i bile gerisinde bırakacağa,hem de Polat ve ekibine daha çok zorlayacağa benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta ki bölümüyle izleyiciye müthiş saatler yaşattı.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta öldürülen Cavit Akarsu'nun kardeşi;diziye girdi ve ortalığı birbirine kattı.

Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu 'da dugusal dakikalar ağırlıkta yer aldı.Duygusal sahnelerin başında Memati'nin gözyaşları hiç şüphesiz, Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümde enler arasına girdi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçen bölümde Fuat Tamer tarafından ağır yaralanan Gamze'nin bu hafta beyin ölümü gerçekleşti,ancak;bebek hala yaşıyor.Memati'nin Gamze'yi öldüğünü ve çocuğunun buna rağmen yaşadığını öğrendiğinde Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sert ve agresif ismi izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Ayrıca; Kurtlar Vadisi Pusu 'da Polat Alemdar'ın Memati'ye çocukla ilgili söyledikleri de; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Polat Alemdar'ın çocuğa sıcak baktığını gösterdi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59 bölümünde;Polat Memati'ye;Bu ülkenin bu kadar çok düşmanı varken;bir Polat bir Memati yetmez Daha çok lazım çok..dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da bayan karakterler tek tek kaybolurken;Polat'ın bu lafları belki ilerleyen bölümlerde onun da çocuk sahibi olacağına bir işaret olabilir.

Tüm sorular ve cevapları Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ilerleyen bölümlerinde.

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölümüyle Perşembe Akşamı Fanlarıyla Buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm'ün En Önemli Sahnlerini Sıralayacak Olursak;

  • İskender Büyük'ün Hastahane'ye Geldiği Sahne
  • Yıldırım'ın Yakalanıp Yakıldığı Sahne
  • Memati Ve Kazım'ın Pusu'ya Düştüğü Sahne
  • Cevat'ın Halo Dayı'yı Öldürdüğü Sahne


Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölümüyle 21 Mayıs Perşembe Akşamı Show Tv'de !

14 Mayıs akşamı,tüm izleyenleri ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu ,haftalardır AB de Aşk-ı Memnu'ya kaptırdığı birinciliğini,bu hafta aksiyon dolu sahnelerle,birincilik koltuğuna oturarak geri almış görünüyor.Sevilen birçok oyuncunun ölmesi,diziye ani şekilde dikkat çekicek karakterlerin girmesi,bakalım reyting oranlarını nasıl etkilemiş.Reyting oranlarındaki düşüş ve artışları,AB ve Totaldeki derecelerimizi bu haftaki bölümün verdiği heyecanı da katarak incelemeye çalışalım.


7 Mayıs Ve 14 Mayıs AB Oranları :

7 Mayıs Hedef Kitle: AB

1-Aşk-ı Memnu (Kand) 15,32% 38,48%
2- Kurtlar Vadisi Pusu (Show) 15,02% 37,22%

14 Mayıs Hedef Kitle: AB

1- Kurtlar Vadisi Pusu (Show) 15,56% 38,89%
2-Aşk-ı Memnu (Kand) 14,52% 35,89%

Yazımızın başında Aşk-ı Memnu'dan birincilik tahtını geri aldığımı söylmiştik.Bakalım birinciliğe share ve reytingde ne kadar yükselerek gelmişiz.Reytinglerde bir önceki haftaya oranla %0,54'lük ciddi bir yükseliş görülmekte.Sharede de aynı şekilde %2,67'lik yükselişle,vadi kaptırdığı birinciliği izleyenleri menun edicek şekilde geri alıyor.İzleyenlerin isteklerinin dikkate alınması,reytinglere yansıyarak,emek verenleri ve fanları mutlu etmiş görünüyor.AB'deki mutlu yükselişten sonra,bakalım Totalde ne gibi değişiklikler olmuş.


7 Mayıs ve 14 Mayıs Total Oranları :

7 Mayıs Hedef Kitle:Total

1- Kurtlar Vadisi Pusu (Show) 16,14% 40,19%
2-Aşk-ı Memnu (Kand) 11,00% 26,71%

14 Mayıs Hedef Kitle:Total

1- Kurtlar Vadisi Pusu (Show) 16,66% 41,22%
2-Aşk-ı Memnu (Kand) 11,26% 26,58%

Ab de olduğu gibi Totalde de yükseliş görülmekte.Totalde birincilik tahtını sağlamlaştırmak için adımlar atıyoruz.Reytingde %0,52 oranında yükliş var.Sharede ise %1,03 oranında yükseliş görülmekte.

AB ve Totaldeki artış,bölümün fanların istediği doğrultusunda gittiğine işaret.Aksiyon dolu bölümlerin özlenmesi,diziden istenmeyen bayan oyuncuların bir bir çıkarılması,izleyenlerin isteklerinin dikkate alınması reytingleri daha çok yükseltecek gibi görünüyor.Reytinglerin düşmeden her hafta yükselerek hak ettiği dereceye ulaşması dileğiyle.

Kurtlar Vadisi Pusu 58.Bölüm Hafta'nın Sahnesi Anketinde Siz Değerli Ziyaretçilerimizin Oylarıyla Oyların %47'sini Alan Polat'ın Cavit'i Ele Geçirip Halo'ya Teslim Ettiği Sahne Seçilmiştir.

Polat'ın Cavit'i Ele Geçirip Halo'ya Teslim Ettiği Sahne'nin En Yakın Rakibi Oyların %32'sini Alan Memati'nin Fuat'ı Öldürdüğü Sahne Oldu.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 58.Bölüm Hafta'nın Sahnesi..


Link: Kurtlar Vadisi Pusu 58.Bölüm Final Sahnesi

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta bomba gibi bölümlere ekranlarda olmuştu..Final sahnesinde Halil İbrahim Kapar(Halo);Cavit Akarsu'nun başını kopartarak eşinin intikamını almış ve Polat Alemdar 'ın kan kaybından bayılmasıyla bitmişti.

Ardından verilen; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında Cavit Akarsu'nun kardeşi ortaya çıkıyor ve abisinin intikamını alacağına yemin ediyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında Cavit Akarsu'nun abisi ortalığı yakıp yıkıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında akıllarda en çok kalanlarda biri de;Muro'nun ekibinden Yıldırım'ın çığlıkları oldu.
Cavit Akarsu'nun kardeşinin yakaladığı Yıldırım; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında üstüne benzin dökülürken görüldü.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bu hafta yayınlanacak olan 59.bölümünde en çok merak edilen sorulardan biri de;Yıldırım'ın ölüp ölmeyceği ve Cavit Akarsu'nun ölümünün biletinin Yıldırım'a mı kesileceği?

Hepsini ve daha fazlasını Kurtlar Vadisi Pusu 'nun bu haftaki 59.bölümünde izleyeceğiz.

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle nefesleri kesmişti.Ardından geçtiğimiz gün yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla; Kurtlar Vadisi 'nde işler iyice karışıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun yayınlanan 59.bölüm fragmanında her sahne akıllarda ayrı bir soru işareti bırakıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında dikkate çarpan ve herkesin merak ettiği sahnelerden biride Kazım ve Memati'ye yapılan silahlı saldırı oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Gamze'ye yaptıkları yüzünden Memati,Fuat Tamer'i öldürmüştü.
Memati Fuat Tamer'i öldürmeye giderken İskender Büyük'ün peşine taktığı adamlarıda beraberinde götürmüş ve adamlar Kazım'dan temiz bir de dayak yemişti.Tataroğlu ailesinin Fuat Tamer'in ölümünün arkasındakileri araştıracağı garanti gibi birşey.
Kurtlar Vadisi Pusu 'da her fırsatta Polat Alemdar ve ekibine zarar vermeye ve onları yok etmeye çalışan İskender Büyük;elbet bunu da koz olarak kullanarak, Kurtlar Vadisi Pusu 'nun kilit ismi ve Polat Alemdar'ın bir numaralı adamlarından olan Memati'ye zarar vermek isteyerek,o gece Memati'nin orda olduğunu ve Fuat Tamer'i;Memati'nin öldürdüğünü ispat ederek,Polat ve Davut Tataroğlu'nu karşı karşıya getirebilir.
Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında Memati ve Kazım'a yapılan saldıranlar Davut Tataroğlunun adamları bile olabilir.

Hepsi ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu ;nefesleri kesecek 59.bölümüyle 14 Mayıs Perşembe akşamı show Tv'de..

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta herzaman ki gibi aksiyon ve heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında;İskender Büyük'ün hastaneye gelmesi,Cavit Akarsu'nun kardeşinin ortaya çıkması,Memati Ve Kazım'a saldırıda bulunulması ve Yıldırım'ın Cavit Akarsu ve adamlarınca üzerine benzin dökülmesi ön planda olan konular.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanı bir yana;özetle birlikte verilen ve Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanında göremediğimiz bir fotoğrafta; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun en sert ve asabi yüzü Memati Baş'ın gözyaşları dikkat çekiciydi.

Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.bölüm fragmanında ve özetinde Memati Baş'ın neden ağladığı pek belli olmasa da bun tahmin etmek pek te zor olmuyor.Kurtlar Vadisi Pusu'nun sert ve asabi ismini en son Süleyman Çakır'ın ölümünde ağlarken gören izleyici aradan geçen bu süre zarfında Memati'yi birkez daha ağlarken görme fırsatını yakaladı.

Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 'nun verilen 59.bölüm resimlerinde Memati'nin gözyaşları niye ve kime?

Kurtlar Vadisi Pusu 'da geçtiğimiz hafta;Fuat Tamer'in kaçırarak ağır şekilde yaraladığ Gamze ve bebeği ;hastaneye kaldırılmıştı ve durumları krıtikti. Tahminler doğrultusunda Gamze yaşadığı psikolojik ve fiziksel şiddet dolayısıyla Memati'yle bebeklerini kaybettiler.Ve belkide Kurtlar Vadisi Pusu 'nun ağır abisi Memati'nin gözyaşları kaybettiği bebeği içindi.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu bölümüye yarın akşam izleyicileriyle buluşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm Fragman’ında Memati Ve Kazım Liman Girişinde Pusu’ya Düşürülüyor.

Kim Pusu’ya Düşürüyor Sorusuna Gelince..

Kafamda 2 İhtimal Var.

Ya İnci Tataroğlu Fuat Tamer’i Memati’nin Öldürdüğünü Öğrendi Ve İskender Büyük’e Haber Verdi..

Ya da Cavit Akarsu’nun Kardeşi Ağabey’inin İntikamını Almak İçin Polat Alemdar’ın Sağ Kolu Olan Memati’yi Ele Geçirmeye Çalıştı.

Neyin Ne Olduğunu Perşembe Akşamı Kurtlar Vadisi Pusu ’nun 59.Bölüm’ünde Göreceğiz..

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm Fragman’ında İskender Büyük Polat Alemdar’ın Ameliyat Olduğu Hastahane’ye Gelip Onu Ziyaret Ediyor.

Forumumuzda Açılan Tartışma Konusunda Üyelerimizin Çoğu;İskender Büyük Polat Alemdar’a Zarar Vermeye Geldi Tarzında Birçok Mesajlar Mevcut.

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm’ünde İskender Büyük’ün Polat Alemdar’ı Ameliyat Sırasında Ziyaret Etmesinin Nedeni;Cavit Akarsu’nun Öldüğünü Öğrenmesi Ve Polat Alemdar’ında Daha Önce Cavit Akarsu’nun Peşinde Olduğunu Bilmesi…

Sonuç Olarak Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm’ünde İskender Büyük’ün Oraya Gelme Nedeni;Polat Alemdar’ın Sahiden Ameliyat’ta Olup Olmadığı..

Zaten İskender Büyük Bulunduğu Makam Gereği Polat Alemdar’a Ancak Dolaylı Yollardan Zarar Verebilir..

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölümden İlk Kareler..





İşte Merakla Beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 59.Bölüm Özeti..

İskender Büyük’ün, Polat Alemdar’ın kaldırıldığı hastanede ne işi var? Ameliyat masasında Polat ile yüz yüze gelen İskender ne yapacak?

Abisi Cavit’in kanını yerde bırakmamaya kararlı olan Cevat, kimleri hedef alacak?

Memati’yi kim, niye pusuya düşürecek? Gamze ve bebeği kurtulabilecek mi? Tataroğlu ailesi Fuat’ın ölümünü nasıl karşılayacak?

Muro, Çeto ve Yıldırım düştükleri pusudan kurtulabilecek mi? Muro başkan, Yıldırım’ın canını kurtarabilecek mi?

Tüm Bu Soruların Yanıtı Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm'ünde..

Kurtlar Vadisi Pusu Kendi Gününde Kendi Kanalında Kendi Saatinde ..

;;