SHOW TV ekranlarında yeni yayın dönemine ‘merhaba’ diyen Kurtlar Vadisi Pusu, önceki akşam yayınlanan bölümüyle hayranlarını selamladı. Aksiyon ve heyecanın dorukta olduğu dizinin ilk bölümünde, İranlı ajan yüzünden ortalık birbirine girdi. Bu karmaşada Polat Alemdar ve adamları, yabancı ajanların düzenlediği ani operasyondan canlarını zor kurtardı.

YENİ BİR YOL AYRIMI YAŞANABİLİR İDDİASI

Gecenin en dikkat çekici gelişmesi ise finalde yaşandı. Bugüne kadar Polat’ın yanından hiç ayrılmayan Abdülhey, izleyenleri şaşırtan bir gelişmeye imza attı. Polat’tan habersiz Türk istihbarat birimi başkanını ziyaret eden Abdülhey, “Polat, teşkilata ve millete ihanet etmiştir. Onu öldürmek için emirlerinizi bekliyorum” dedi. İzleyenleri şoke eden gelişmenin ardından bir yandan ‘Vadi’de yeni bir yol ayrımının yaşanacağı’ konuşulurken bir yandan da bunun sadece “Polat’ın bir oyunu” olduğu öne sürüldü.

İHALELERE GÖNDERME

Dizide yine güncel olaylara göndermeler yapıldı. İlk önce liman ihaleleriyle ilgili olarak, buraların ne kadar önemli birer geçiş yolu olduğu vurgulandı. Ardından da bu limanlara yabancıların neden aşırı ilgi gösterdiği açıklandı. Ayrıca İranlı ajanla kimlerin ilgili olduğu vurgulandı.


0 Comments:

Post a Comment